Workshop bloemschikken in de VRIJE VALK (Alt-Hoeselt)

Bloemen Blavier slaat zijn vleugels uit en gaat met zijn workshops ON TOUR ….. Na 5 jaren van succesvolle workshops te geven in Gingelom kregen we meer en meer de vraag of we dit ook op verplaatsing kunnen organiseren. Ondertussen geven we bij enkele organisaties zoals KVLV en Viva regelmatig workshops, maar we begrijpen ook dat niet iedereen hier lid van is …. En toch van onze workshops willen genieten ….

Voor de regio Tongeren/Hoeselt slaan we dan ook de handen in elkaar met Feestzalen de Vrije Valk in Alt-Hoeselt om maandelijks onze workshop bloemschikken te organiseren …. Speciaal om iedereen de kans te geven om deel te nemen organiseren we deze workshop ELKE DERDE DONDERDAG VAN DE MAAND van 16uur tot 19uur …..

Verwacht je aan een ontspannende en creatieve namiddag waar je met de coaching van meester-florist Steven Blavier je eigen bloemencreatie kan ontwerpen waar je thuis nog lang mee kan schitteren.. Dit alles doen we in het schitterende kader van feestzaal De Vrije Valk, waar je ook zeker kan zijn dat je in de watten wordt gelegd met koffie en versnaperingen.

Laat de lente in je huiskamer komen met een bloemstuk vol frisse kleuren dat we in de maand maart maken. Gedurende deze bloemschik workshop word je begeleid door meester florist Steven Blavier. Wij voorzien alle materialen, dus breng alleen je enthousiasme en creativiteit mee … Let wel: je moet geen voleerde bloemschikker zijn, Steven begeleidt je van A tot Z, zelfs als je een beginner bent ….. Tot dan?

Feestzalen DE VRIJE VALK
Sint-Lambertusstraat 10
3730 Alt-Hoeselt

Tel: 012 39 33 96
GSM: 0479 61 51 84
info@devrijevalk.be

Wanneer?
Donderdag 15 maart 2018
van 16uur tot 19uur

Kostprijs: 35,00 euro
All-in, inclusief drank en versnaperingen
betaling op de workshop zelf

Inschrijven?
contacteer bloemen Blavier
of rechtstreeks bij de Vrije Valk

6 + 13 =

Feestzalen DE VRIJE VALK – Sint-Lambertusstraat 10 – 3730 Alt-Hoeselt
Tel: 012 39 33 96 – GSM: 0479 61 51 84 – info@devrijevalk.be

Het team van bloemen Blavier organiseert elke maand verschillende workshops op verschillende locaties …..
Ontdek hier onze andere locaties en workshops voor alle leeftijden !

Kom jij ook bloemschikken in een workshop van bloemen Blavier in Tongeren / Hoeselt / Bilzen ?

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

10 + 1 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest