Selecteer een pagina

Deze maand in de workshops bij bloemen Blavier

Is je dag opgefleurd door één van onze unieke boeketten of bloemstukken en wil je dit zelf ook kunnen?
Hou je van workshops bloemschikken, maar wil je kwaliteit EN creativiteit tegen een aanvaardbare prijs?
Zijn bloemen je leven maar wil je dolgraag nog bijleren?
Wil je thuis genieten van een eigen gemaakt bloemstuk, met verse bloemen en altijd met een creatieve toets?

Dan moet je zeker naar een workshop van Bloemen Blavier komen … Elke maand kan je zelf aan de slag tijdens één van de workshops bij meester-florist Steven Blavier in Gingelom. Wil jij een leuke avond vol plezier en creativiteit in aangenaam gezelschap? Dat kan natuurlijk bij ons!

Voor de all-in prijs van 30,00 euro ga je met onze materialen aan de slag, en zorgen we voor een hapje en drankje.

Na de technisch uitdagende workshops van de vorige maanden gaan we terug naar de basis: werken met bloemen, veel bloemen. breng je eigen pot mee, of die nu rond, vierkant, langwerpig, hoog, laag is ….. Deze maand maak je weer volledig je eigen bloemstuk.

Wij zorgen voor een grote keuze aan bloemen en materialen, zoals callas, anthuriums en de bloemen van onze bloementoog waar je uit kan kiezen. Wil je gaan voor een gewoon bloemstuk of wil je toch een techniek er in verwerken? Steven staat gereed om je te coachen zodat iedereen met zijn eigen unieke stuk naar huis kan gaan .

Omdat je je eigen pot meebrengt, spendeer je je volledige bedrag van 30,00 euro aan bloemen en materialen, zodat je je volop kan uitleven en een leuk bloemstuk mee naar huis kan nemen ….

En plus, een stuk (of 2) taart, koffie en drank EN het aangename gezelschap krijgt u er gratis bij ….. Wanneer mogen we u verwelkomen? Immers, bloemen Blavier, bloemen zoals jij creëert !

JULI 2017
Maandag 17/07
Dinsdag 18/07
Woensdag 19/07
Maandag 24/07
Donderdag 27/07

we starten om 19uur !
Inschrijven VERPLICHT
Betaling op de avond zelf

Inschrijven voor deze workshops is heel gemakkelijk en vanaf nu mogelijk:

  • Bel ons tijdens de openingsuren van de winkel op 011/88.21.80
  • Stuur ons een bericht via Facebook of WhatsApp
  • Mailen kan altijd naar steven@bloemenblavier.be
  • Vul het contactformulier op deze pagina in met alle nodige gegevens

Betalen doe je gewoon de avond zelf ... Geen nood om op voorhand verplicht te moeten betalen ... en we zetten je aankoop ook op je JOYN klantenkaart waarmee je spaart voor gratis bloemen.... met de glimlach van het team van bloemen Blavier ....

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

11 + 7 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... U weet dat u in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen u op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor u elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook voor u uw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier !

Pin It on Pinterest

Share This