Selecteer een pagina

Personeelgezocht

 

Bloemen Blavier is een bloemenwinkel (& eigen plantenkwekerij) in Borlo (deelgemeente van Gingelom) in volle expansie. Om verder te groeien gaan we op zoek naar uitbreiding van ons team : daarom zijn wij nu op zoek naar een nieuwe collega om het huidige team van floristen te versterken.

Je werkt achter de schermen en maakt handgebonden boeketten en unieke bloemstukken voor de winkel en de bestellingen.Afhankelijk van je niveau en ervaring wordt je eventueel ook ingeschakeld om mee te werken aan het verwerken van bloemen tot boeketten en bloemstukken voor speciale gelegenheden, zoals huwelijken, begrafenissen, recepties, versieren van zalen met decoratie, enz waar je helemaal je creativiteit mag op loslaten. Verder sta je in de winkel waar je onze klanten verder helpt en advies geeft.

Verwacht:

Wij zijn op zoek naar een creatief en gemotiveerd persoon. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent gepassioneerd door bloemen in alle facetten.

Zelfstandig & stressbestendig kunnen werken schrikt u niet af ! Afhankelijk van de periode werkt U ook op zaterdag, zon- & feestdagen.

We verwachten dat met onze groei in de volgende jaren deze periodes nog verder zullen uitbreiden. Ook bij speciale events (inkleding beurzen, ….) waar we hulp kunnen gebruiken, kan je aangesproken worden als aanvulling op het huidige team. Ook groeien we enorm in onze diensten naar feestzalen, horeca en aanverwante waardoor we iemand extra kunnen gebruiken.

Verwacht:

Met je groene vingers heb je al wat ervaring in het maken van boeketten en bloemstukken of je bent een schoolverlater in de richting florist (ook volwassenonderwijs). Je hebt eventueel al een andere job maar je wil/kan je vrijmaken om ons te helpen in overleg.

Vereiste studies:

» Geen specifieke studievereisten maar wel ervaring in het maken van bloemstukken en boeketten. Opleiding florist is een pluspunt
Talenkennis: NEDERLANDS of FRANS (goed)
Werkervaring: ervaring vereist

Biedt:

Onze voorkeur heeft een bediendencontract van onbepaalde duur. Andere mogelijkheden tot samenwerking zijn bespreekbaar.
Tijdregeling: Af te spreken volgens noodzaak en in overeenstemming met je collega
Markt-conform loon volgens de wettelijke barema’s en je niveau van ervaring.

Je komt terecht in een familiebedrijf waar we onze medewerkers nog echt waarderen en dat extra’tje willen doen in een echte win-win situatie met geven en nemen.
Die uitstraling geven we ook aan onze klanten waardoor ons bedrijf elke dag opnieuw het beste voor zijn klanten doet.

Heb je interesse, aarzel dan niet om ons te contacteren:

Bloemen Blavier (Blakin BVBA)
Thewitstraat 18 A
3891 BORLO
BELGIE
E-mail t.a.v Steven Blavier – Email: steven@bloemenblavier.be
Telefonisch contact opnemen met Steven Blavier op het nummer 011 88 21 80
Persoonlijk aanbieden bij Steven Blavier in de winkel

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest