Workshop bloemschikken Sint-Truiden - woensdag 02 mei

Op vraag van vele geïnteresseerden uit de regio Sint-Truiden slaat bloemen Blavier zijn vleugels uit en organiseert elke maand een fleurige workshop bloemschikken in Sint-Truiden in samenwerking met Workshops & Evenementen Koffiebranderij Gimo .

We kregen de voorbije jaren regelmatig de opmerking dat de afstand tot Gingelom een beetje ver is, zeker op de terugtocht en als het weer niet ideaal is. We zijn dan gaan nadenken en hebben beslist om ons zelf te verplaatsen voor de workshops. Vanaf nu organiseren we in de heerlijk geurende locatie van Koffiebranderij GIMO (op Schurhovenveld) een workshop bloemschikken met de gekende ingrediënten van onze workshops in Gingelom: keuze uit een ruim aanbod bloemen om met de coaching van Steven Blavier je eigen creatie te ontwerpen.

En we zouden niet in een koffiebranderij vertoeven als we daar niet de heerlijke koffie van Gimokoffie serveren …. Inclusief een heerlijk geurende attentie om mee naar huis te nemen ….

Op woensdag 02 mei om 19uur organiseren we onze volgende workshop: Laat de lente in je huiskamer met een bloemstuk vol frisse kleuren. Gedurende deze bloemschik workshop word je begeleid door meester florist Steven Blavier. Koffiebranderij Gimo laat je kennismaken met een heerlijke latte, cappuccino ,… vergezeld van een overheerlijke chocoladebikkel. Je gaat naar huis met jouw persoonlijke creatie en 250 g heerlijke koffie.

OPGELET: breng je eigen bloempot mee als basis voor je bloemstuk, wij zorgen voor alle andere materialen …..

Deelname : 35 euro incl. BTW
Inschrijven voor 26/04/2018 via info@gimocaffe.be
Betaling voor 26/04 op BE90 7350 0706 6032 met vermelding workshop bloemschikken

GIMO Koffiebranderij
Bedrijvenstraat 6, I.Z. Schurhovenveld 4362
3800 Sint-Truiden

Volgende workshop
Woensdag 02 mei om 19uur

Breng je eigen bloempot mee en zorg voor een mooi bloemstuk dat je woonkamer gaat opfleuren. Onder begeleiding van meester-florist Steven leer je de kneepjes van het vak en kan je zelf aan de slag.
Koffiebranderij Gimo zorgt voor een heerlijk geurend tasje koffie en zal je verwennen met 250 g koffie waarvan je thuis kan gaan genieten.

Kostprijs: 35,00 euro incl. BTW
All-in prijs

Inschrijven?
voor 26/04/2018 via info@gimocaffe.be
Betaling voor 26/04 op BE90 7350 0706 6032
met vermelding workshop bloemschikken

GIMO Koffiebranderij
Bedrijvenstraat 6, I.Z. Schurhovenveld 4362
3800 Sint-Truiden

Kom jij ook bloemschikken in een workshop in Sint-Truiden ?

Het team van bloemen Blavier organiseert elke maand verschillende workshops op verschillende locaties …..
Ontdek hier onze andere locaties en workshops voor alle leeftijden !

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

14 + 10 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest