Fris 2019 in met dit bloemstuk vol knollen, bollen en bloemen

Is je dag opgefleurd door één van onze unieke boeketten of bloemstukken en wil je dit zelf ook kunnen?
Hou je van workshops bloemschikken, maar wil je kwaliteit EN creativiteit tegen een aanvaardbare prijs?
Zijn bloemen je leven maar wil je dolgraag nog bijleren?
Wil je thuis genieten van een eigen gemaakt bloemstuk, met verse bloemen en altijd met een creatieve toets?

Dan moet je zeker naar een workshop van Bloemen Blavier komen … Elke maand kan je zelf aan de slag tijdens één van de workshops bij meester-florist Steven Blavier in Gingelom. Wil jij een leuke avond vol plezier en creativiteit in aangenaam gezelschap? Dat kan natuurlijk bij ons!

Voor de all-in prijs van 35,00 euro (XLversie workshop) ga je met onze materialen aan de slag, en zorgen we voor een hapje en drankje.

Voor deze eerste workshop van 2019 maken we gebruik van wat de natuur onw nu (spaarzaam) oplevert: we werken vooral met bollen, knollen en heleborus, maar ook de kleurige germini’s zullen niet ontbreken

voor de CLASSIC versie breng je zelf een mand of pot mee die je dan kan vullen met de nodige bollen, knollen en bloemen. Een fantasie decoratie kan zeker ook verwerkt worden

voor de CHALLENGE werk je op een bord dat je zelf meegebracht hebt. Eerst werk je de vorm af met allerlei soorten groen en verwerk je pipetjes met vb helleborus. De bovenkant werk je verder af met de nodige bloemen, bollen en knollen.

Door het gebruik van bollen en knollen is dit een bloemstuk dat ook bij deze koude temperaturen lang meegaat en zo zorg je ervoor dat je tafel of dressoir na de feestdagen niet troosteloos zonder bloemen blijft ….

Januari 2018

Maandag 14/01 om 19uur
Dinsdag 15/01 om 19uur
Woensdag 23/01 om 19uur
Donderdag 24/01 om 19uur

All-in voor 30,00 euro
we starten om 19uur !
Inschrijven VERPLICHT
Betaling op de avond zelf

Alvast de data voor volgende maanden

Februari 2019

Maandag 11/02 om 19uur
Dinsdag 12/02 om 19uur
Woensdag 20/02 om 19uur
Donderdag 21/02 om 19uur

Maart 2019

Maandag 11/03 om 19uur
Dinsdag 12/03 om 19uur
Woensdag 20/03 om 19uur
Donderdag 21/03 om 19uur

Inschrijven voor deze workshops is heel gemakkelijk en vanaf nu mogelijk:

  • Bel ons tijdens de openingsuren van de winkel op 011/88.21.80
  • Stuur ons een bericht via Facebook of WhatsApp
  • Mailen kan altijd naar steven@bloemenblavier.be
  • Vul het contactformulier op deze pagina in met alle nodige gegevens

Betalen doe je gewoon de avond zelf ... Geen nood om op voorhand verplicht te moeten betalen ... en we zetten je aankoop ook op je JOYN klantenkaart waarmee je spaart voor gratis bloemen.... met de glimlach van het team van bloemen Blavier ....

Kies uit deze 2 bloemstukken
in de maandelijkse workshops bloemschikken
bij Steven Blavier in Gingelom

Zin om mee te doen? Gebruik dan dit inschrijfformulier om je gemakkelijk in te schrijven !

Schrijf nu gemakkelijk in voor een workshops met dit invulformulier !

14 + 5 =

Wil je ook komen bloemschikken onder leiding van meester-florist Steven Blavier? Elke maand organiseren we workshops bij ons thuis in Gingelom, maar komen we ook op verplaatsing. Ontdek op welke plaatsen we ondertussen al workshops geven.
Toch geen locatie in de buurt? Laat ons dan iets weten via het contactformulier en misschien gaan we dan wel op zoek naar een nieuwe locatie in de buurt, zodat iedereen de kans krijgt om in een workshop deel te nemen .... bloemen Blavier, bloemen zoals iedereen creëert! 


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest