Selecteer een pagina

BloemenBlavier-Workshop-Bloemschikken

Een nieuw jaar, dus ook een nieuwe reeks workshops …. De maand januari hebben we bewust geen workshop gedaan omdat we winters weer verwachtten …. ;-)

Maar in februari gaan we weer aan de slag …. het principe is ondertussen wel gekend …Wil je toch meer info, ga dan even op onze Workshop pagina lezen waar het over gaat ….

Het thema voor februari is ‘Voorjaarscompositie’ waar we met seizoensbloemen en/of planten aan de slag gaan om weer met een eigengemaakt stuk naar huis te kunnen gaan.

Op algemene vraag en wegens het overdonderend succes gaan we niet 1 maar 2 avonden een workshop geven. We hopen zo nog meer geinteresseerden de kans te kunnen geven om deel te nemen aan deze gezellige avond waar je niet alleen zelf met bloemschikken bezig bent, maar ook kunt genieten van een lekker stuk taart, dampende koffie en aangenaam gezelschap, en dat voor 25euro.

Dit zijn de data voor februari:

  • Woensdag 19/02 van 19uur tot 22uur
  • Dinsdag 25/02 van 19uur tot 22uur

Interesse? Bel dan op 011/882180, mail naar steven@bloemenblavier.be of passeer even in de winkel. Laat duidelijk weten welke van de 2 avonden je wil komen.

Brigitte zet de koffie en taart al gereed en wij voorzien alle materiaal ! Tot dan

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest