Selecteer een pagina

Bloemen Blavier slaat zijn vleugels uit en organiseert deze maand een fleurige workshop kerstbloemschikken in Sint-Truiden.

Op vraag van enkele klanten en geinteresseerden komen we speciaal voor de Kerst naar Sint-Truiden en organiseren in de heerlijk geurende locatie van Koffiebranderij GIMO (op Schurhovenveld) een workshop bloemschikken met de gekende ingredienten van onze workshops in Gingelom: keuze uit een ruim aanbod bloemen om met de coaching van Steven Blavier en Iry Humblet je eigen kerstcreatie te ontwerpen. … die we speciaal voor deze avond ontworpen hebben, dus een andere creatie dan de workshops in Gingelom …. Dus waarom zou je dan geen 2 stukken maken deze maand ….

En we zouden niet in een koffiebranderij vertoeven als we daar niet de heerlijke koffie van Gimokoffie serveren …. Inclusief een heerlijk geurende attentie om mee naar huis te nemen ….

Zin om mee te doen? Neem dan snel .XXXX

Vrijdag 23 december 2017
Start om 19uur

GIMO Koffiebranderij
Bedrijvenstraat 6, I.Z. Schurhovenveld 4362
3800 Sint-Truiden

Google Maps

Kom jij ook bloemschikken in Sint-Truiden ?

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

8 + 7 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest