Selecteer een pagina

VEILING FLORAHOLLAND RIJNSBURG

BLOEMENGROOTHANDELS

LIJNRIJDERS

Om elke dag over verse bloemen te kunnen beschikken kopen we via onze partner rechtstreeks op de veiling in Rijnsburg, 1 van de FloraHolland bloemenveilingen die de grootste ter wereld zijn. We kunnen op elk moment van de dag via een beveiligde webshop inloggen op het aanbod en de nodige aankopen doen. De volgende ochtend worden de bestelde bloemen dan ingeladen en tot bij ons in Borlo gebracht. Op speciale momenten zoals moederdag leveren ze zelfs nog bij rond middernacht als we plots toch zonder bloemen zouden komen. Zo garanderen we een constant aanbod van verse bloemen in een ruim assortiment en omdat we steeds aan de bron kopen zijn deze ook zeer budgetvriendelijk.

Naast het online kopen zijn we natuurlijk ook verzot om zelf bloemen te gaan kopen. We zijn verwend met een groothandel die vlakbij in Luik gelegen is, dus op 15minuten zijn we daar en kunnen we in de immense koelcel zelf op zoek gaan naar leuke bloemen, nieuwe soorten ontdekken en in gedachten als nieuwe creaties ontwerpen. Daarnaast hebben ze ook een ruime keuze aan potterie, planten en decoratiematerialen zodat we altijd een ‘voorraad kort bij ons’ hebben om op al uw vragen te kunnen antwoorden.

Daarnaast komen we ook regelmatig in Venlo, Rijnsburg en Amsterdam en kopen we onze bloemen bij enkele gerenommeerde groothandels terplekke in.

Ken je het verhaaltje van Mohammed en de berg? Zo hebben we in onze sector ook een aantal handelaren die op de veiling inkopen en dan de verschillende bloemenwinkels bezoeken met hun gamma aan bloemen, nl de lijnrijders. Zij zijn meestal gespecialiseerd in enkele niches of kunnen exclusieve partijen bloemen op de kop tikken waar wij op de veiling niet aan geraken. Zo krijgen we wekelijks 2 tot 3 lijnrijders op bezoek die ondertussen onze smaak en creativiteit kennen en waar wij altijd in hun vrachtwagen mogen gaan snuisteren als een klein kind in een snoepwinkel … En meestal wel met leuke dingen buiten komen, die we dan verwerken in vb ons boeket van de week.

Tekst H1

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

10 + 10 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest