Selecteer een pagina

Inleiding Bloemen Blavier

Bloemen Blavier in Gingelom is sinds enige tijd dé referentie in Zuid-Limburg (regio Gingelom, Landen, Sint-Truiden,Heers, Hannuit en Waremme) als u op zoek bent kwaliteitsvolle handgebonden boeketten en unieke bloemstukken. Een team van gediplomeerde floristen is elke dag weer op zoek naar het beste voor u als hun klant.

Zowel voor een bloemetje voor elke dag als als geschenk voor elke gebeurtenis kan u in onze winkel van meer 100m2 zeker uw gading vinden. Steven en zijn team halen de bloemen ZELF op de veiling en behandelen de bloemen volgens de modernste regels om TOPkwaliteit te kunnen leveren. Onze boeketten kunnen (mits de juiste verzorging) gemakkelijk meer dan 2 weken blijven staan. Uitschieters tot 3 weken zijn geen uitzondering. En omdat we 7dagen op 7 open zijn kunnen we snel reageren en uw bloemenvraag invullen, zowel ter plekke in onze winkel als geleverd in de ruime regio.

Ook voor speciale gelegenheden is Bloemen Blavier uw aanspreekpunt: zowel voor blijde gebeurtenissen (geboorte, huwelijk, verjaardag, ..) als minder aangename (begrafenissen) luistert het team naar uw noden en stellen ze een aangepast voorstel voor volgens uw smaak en budget. Het feit dat men ondertussen van heinde en verre komt om hun bestellingen te doen, is het duidelijke teken dat u bij Bloemen Blavier unieke en kwaliteitsvolle bloemen kan vinden tegen scherpe prijzen ! Bij ons immers geen bandwerk, maar een aangepast antwoord op uw vraag !

Het speciale aan Bloemen Blavier is daarenboven dat ze over een eigen plantenkwekerij van 2000m2 beschikken, waar ze (volgens seizoen) 100.000 planten kweken: violen in het voorjaar, geraniums en éénjarigen voor de zomer en chrysanten in het najaar

Naar bedrijven toe ontwikkelden wij een gans gamma van diensten zoals bloemenabonnementen, plantenverhuur en boekettenleveringsdienst en dit met een steeds groeiend succes.

Kortom, er kan maar één de referentie zijn, en dan moet u bij ons zijn. Laat u overtuigen en wij zijn er van overtuigd dat we u echt in de bloemetjes kunnen zetten…..

Pin It on Pinterest