Selecteer een pagina

… een blik achter de schermen ….

Bloemen Blavier, verrassend natuurlijk …

Uw regionale referentie in Zuid-Limburg voor al uw planten en snijbloemen … Alles wat U van een gewone bloemenwinkel verwacht, aangevuld met een plantenkwekerij van 2000m2.

Na 2 generaties heeft Anny Bonneux haar zaak in de goede handen gegeven van Steven Blavier, die zijn strepen verdiend heeft in verschillende bloemenzaken in Steenokkerzeel, Scherpenheuvel en Haasrode. Na zijn studies land- en tuinbouw heeft Steven zich verschillende jaren kunnen specialiseren in de bloemsierkunst en gebruikt dit nu ten volle in zijn eigen zaak.

Steven zet samen met zijn team de traditie verder in het Haspengouwse Gingelom om zelf een groot gamma van planten (oa viooltjes, verschillende soorten geraniums, éénjarigen, perkgoed en chrysanten volgens het seizoen)  van hoogstaande kwaliteit te kweken, aangevuld  met enkele nieuwe accenten: er worden in de 2000m2 serres nu ook hosta’s gekweekt en Bloemen Blavier is voor Limburg de exclusieve kweker geworden van de Alstroemeria “Princess Lilies” en “Inticancha” planten.

Steven heeft ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om de aanpalende bloemenwinkel grondig te renoveren en te vergroten. Elke dag van de week (open 7d/7d) vindt u bij hem een uitgebreid assortiment snijbloemen, boeketten en aangepaste bloemstukken (oa voor huwelijken en begrafenissen), origineel gepresenteerd in een bloementrap die een ganse muur van de winkel in beslag neemt. Daarnaast is er een omvangrijk gamma van aanverwante artikelen: oa kamerplanten, zijden stukken, zaden en groenten, potgrond, meststoffen, … Tenslotte is er ook het grote gamma aan orchideeën waar Bloemen Blavier mee kan uitpakken.

Steven heet u welkom in de Thewitstraat 18A te 3891 Gingelom. Meer info vindt u op www.bloemenblavier.be of telefonisch op 011/88.21.80

Pin It on Pinterest