Selecteer een pagina

Zalig ontwaken .. ontbijt met bloemen

ambachtelijke-bakkerij-liegeois-steurs-gingelom          Print

Download hier het formulier om ontbijt en bloemen te bestellen

Zonder zorgen iemand verrassen met bloemen en ontbijt? Zelf in bed kunnen blijven liggen en er op vertrouwen dat op het afgesproken tijdstip iemand aan huis je heerlijke croissants en ontbijt komt leveren, en dat er een heerlijke bos bloemen bij is?

Dan kies je natuurlijk voor deze ontbijtservice van ambachtelijke bakkerij Liegeois-Steurs en bloemen Blavier, beide twee experten uit Gingelom.

ontbijtbloemen-bloemenblavier

Alle inwoners van Gingelom krijgen nu de kans om het ganse jaar door iemand thuis te verrassen van dinsdag tot en met zondag met een heerlijk en uitgebreid ontbijt van de bekroonde ambachtelijke bakker Liegeois – Steurs en een heerlijk boeket van meester-florist Steven Blavier en zijn team.

Nooit meer op zoek naar een geschenk om je partner, buur, familielid of vriend echt te verwennen…. Wat is er immers beter dan de dag te starten met een smakelijk ontbijt en een heerlijk boeket bloemen. Ambachtelijk gebakken broodjes, beleg, drank (en eventueel zelfs champagne) om de innerlijke maag te versterken, en een boeket bloemen waar je voor lange tijd van kan genieten.

Beide zaken werken alleen met topproducten en staan in de ruime regio bekend voor hun kwaliteit. Omdat de vragen bleven komen voor dit succesvol pakket hebben beide zaakvoerders hun samenwerking nu uitgebreid en bieden ze dit ontbijt met bloemen het ganse jaar door aan.

En je moet er zelf weinig voor doen: na de bestelling (en betaling) zorgen wij voor alles: GRATIS levering van dinsdag tot en met zondag op het door jou gekozen moment in de voormiddag. Dat is pas echt ZALIG ONTWAKEN ….

Via een gemakkelijk inschrijvingsformulier kan elke geïnteresseerde zijn eigen pakket samenstellen dat op de gevraagde dag (van dinsdag tot en met zondag) GRATIS geleverd wordt in Gingelom tussen 07uur en 10uur.

Download hier het formulier om ontbijt en bloemen te bestellen

Pin It on Pinterest

Share This