Selecteer een pagina

Ga jij dit jaar op cruise met Handelsgids en bloemen Blavier?

Klik op de foto om deze te vergroten

Ga je met ons mee op vakantie? dat kan nu met de Lenteactie 2018 van handelsgids en bloemen Blavier

bloemen Blavier, door jullie verkozen tot vriendelijkste handelaar 2015, 2016 EN 2017 in Gingelom geeft jou de exclusieve kans om een compleet verzorgde vakantie voor 2 personen te winnen in de Lenteactie 2018 van Handelsgids.be voor een bedrag van 3000 euro … Ga je mee?

Wat moet je doen? Heel simpel en in 5 minuten gedaan:

 1. je surft naar https://www.handelsgids.be/lenteactie/gingelom/bloemen-blavier-1/
 2. Je geeft daar één van de 3logincodes in die je hiernaast kan vinden
 3. je geeft je emailadres in
 4. dan kom je op de wedstrijdpagina waar je de 4 cijfers geeft. Opgelet: deze zijn niet willekeurig en daarom de uitleg waar die cijfers vandaan komen (https://www.handelsgids.be/lenteactie/reglement/):
  De juiste cijfers worden bepaald tijdens de eerste voetbalwedstrijden in de competitie Jupiler Pro League 1ste klasse mannen van het seizoen 2018-2019 van KV Mechelen en STVV. (https://www.handelsgids.be/lenteactie/reglement/)

  1. Het eerste cijfer is de minuut waarin de scheidsrechter de eerste gele kaart trekt tijdens de eerste match van KV Mechelen.
  2. Het tweede cijfer is de minuut waarin het eerste doelpunt valt tijdens dezelfde match.
  3. Het derde cijfer is de minuut waarin de scheidsrechter de eerste gele kaart trekt tijdens de eerste match in de Jupiler Pro League van STVV.
  4. Het vierde cijfer is de minuut waarin het eerste doelpunt valt tijdens deze match. Indien er geen gele kaart getrokken wordt of geen doelpunt valt, vervalt dat cijfer en zijn er maar 3 cijfers die tellen. Bv er valt geen gele kaart in de eerste match dan wordt het tweede cijfer het eerste, het derde het tweede en het vierde het derde cijfer.
   Indien er 2 cijfers zouden mankeren nemen we als derde en vierde cijfer deze van de match van Anderlecht. Indien KV Mechelen en STVV op de eerste speeldag tegen elkaar zouden spelen dan is de tweede match deze van Club Brugge op de eerste speeldag. Indien er dan nog te weinig juiste cijfers zijn wordt de eerste wedstrijd van AA Gent genomen. Moest KV Mechelen naar 1B zakken dan nemen we de match van Anderlecht.
 5. Je geeft ons ook een cijfer op vriendelijkheid (liefst een 10 natuurlijk)
 6. Je inschrijving verzenden en dan doe je mee
 7. Vanaf 01/06/2018 is de tweede code ook actief, dus heb je nog 3 extra kansen om mee te spelen
 8. Het einde van de actie is voorzien op 05/07/2018

Voor meer info kan je zonder problemen surfen naar www.blavier.handelsgids.be

Bloemen Blavier werd door jullie reeds 3 keren beloond met de titel van vriendelijkste handelaar van Gingelom. Dat willen we natuurlijk in 2018 opnieuw worden … De tellers staan terug op 0, dus is het belangrijk dat u terug meedoet, ook al heb je reeds vorige jaren meegedaan … Alvast bedankt en veel succes met de wedstrijd !

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

7 + 3 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest