Selecteer een pagina

Waarom een Joyn klantenkaart? Wel, u kent het wel:

Oei, weer een klantenkaart gekregen en je portefeuille peult al uit?
Ai, waar is die klantenkaart nu weer waar al je punten op staan?
Verdorie, mijn portefeuille vergeten .. Weer geen punten kunnen sparen?

U kent het ongetwijfeld wel? bloemen Blavier heeft de oplossing en heeft geïnvesteerd in de laatste klantenkaart die u nog nodig heeft. Voorheen heette deze kaart Qustomer, maar sinds 2016 zijn ze van naam veranderd en heten ze nu Joyn. Sinds 2012 zijn wij partner van hen. Het grote voordeel? Met 1 klantenkaart kan u terecht in meer dan 5000 winkels in België om op een unieke en gemakkelijke manier te sparen voor geschenken bij ons.

scanqrcode_0

Bij uw eerste bezoek bij een Joyn winkel wordt een JOYNkaart voor u gemaakt en éénmaal uw gegevens genoteerd. Vanaf nu staat u in het systeem. U heeft zelfs de keuze om via een app uw klantenkaart van Joyn digitaal mee te brengen, dus zelfs geen kaart meer nodig.

screen_shot_2016-09-29_at_15-57-03

Als u dan bij ons een aankoop doet, krijgt u per euro een punt. En dan kan u beginnen te sparen ….. Interesse om te weten waarvoor u op dit moment bij ons kan sparen? Klik dan door naar onze JOYNpagina hier.

Wat zijn de andere voordelen van onze Joyn klantenkaart:

  • heeft u uw kaart niet bij? Geen probleem, via onze Ipad kunnen wij de punten op uw kaart zetten. Dus u verliest nooit meer uw punten
  •  via een gemakkelijke email krijgt u elke maand uw puntenaantal door zodat u weet wanneer u in aanmerking komt voor een geschenk bij ons.
  • Via de website van Joyn kan u heel gemakkelijk op zoek naar andere handelaars die deze klantenkaart hebben.
  • Wij passen regelmatig de geschenken aan in overleg met onze klanten.Wij doen minstens 1 maal per jaar een rondvraag over welke geschenken u als klant wil, en dan passen wij deze aan. Zo bent u zeker dat u met een geschenk naar huis gaat dat u graag wil

ipad-nl

Kortom,gooi die andere klantenkaarten buiten en spaar via Joyn … Natuurlijk bloemen Blavier

 


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... U weet dat u in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen u op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor u elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook voor u uw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier !

Pin It on Pinterest