Selecteer een pagina

Niet zeker van de smaak van de jarige? Op zoek naar een gemakkelijke oplossing als je zelf niet in staat bent om tot in onze winkel te komen? Wil je iemand in de ‘bloemen’ zetten maar wil je de ontvanger zelf laten beslissen wanneer de bloemen mogen komen?

Daarom is er de cadeaubon van bloemen Blavier! Alle gemak van een cadeaubon in een fleurig jasje om bij de ideale bloemenwinkel het ideale bloemengeschenk te krijgen.

Met deze cadeaubon heeft u alle mogelijkheden: u bepaalt zelf het bedrag van de bon die we dan op onze eigen cadeaubon zetten. We pakken de bon in een aangepaste envelop in die u dan kan meenemen. Speciaal is ook dat onze bon geen vervaldatum heeft, dus deze moet ook niet dringend opgebruikt worden.

Kortom, bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

 


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... U weet dat u in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen u op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor u elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook voor u uw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier !

Neem contact met ons op via dit contactformulier

14 + 10 =

Pin It on Pinterest

Share This