Selecteer een pagina

Kom je perkgoed kiezen in de serres van bloemen Blavier

MEIMAAND PERKGOEDMAAND

Nu de meimaand begonnen is, begint ook iedereen terug om de tuin en bloembakken zomerklaar te maken … En dus is het ook tijd voor de éénjarigen. Net zoals de voorbije jaren heeft bloemen Blavier zijn serres omgevormd tot een bloemenparadijs waar je zelf je pallet aan éénjarigen kan samenstellen voor de zomer 2018.

Je kan tijdens de openingsuren rustig doorwandelen tot in de serres en daar zelf je keuze maken. We werken dit jaar met een nieuwe leverancier waar we elke dag opnieuw mogen gaan bijhalen, dus moest er onverwacht toch een plant op zijn, dan kunnen we die gemakkelijk bijhalen zonder veel tijd te verliezen.

En omdat we bij ons voor de deur de palletten met potgrond ook weer hebben staan, heb je alles bij de hand om je tuin zomerklaar te maken …..En zo tonen we weer: bloemen Blavier, planten zoals je bent.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar

Bloemen nodig?
Bestel in vertrouwen in onze webshop

Volop perkgoed bij bloemen Blavier vanaf nu

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

6 + 4 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest