Vlieg met ons mee - De Winnaars van de ballonvlucht

Liselotte, onze onschuldige hand heeft de verschillende winnaars voor onze ballonvluchten getrokken.

Steven en het team van bloemen Blavier hebben de eer en het genoegen de 3 winnaars bekend te maken voor de geslaagde wedstrijden voor Moederdag 2018. In de aanloop organiseerden we 3 wedstrijden waar vele van onze klanten en Facebookvolgers met veel plezier hebben meegedaan ….. Liselotte was de onschuldige hand die 2 winnaars getrokken heeft ….En hier zijn de winnaars:

1. Als eerste wedstrijd hadden we de Facebookwedstrijd waar je punten kon verdienen door onze wedstrijd rond te sturen en anderen uit te nodigen om deel te nemen …. Meer dan 500 deelnemers hebben meegedaan aan deze wedstrijd en we zijn zelf aangenaam verrast vanwaar in België we allemaal reacties kregen …. De computer heeft zijn werk gedaan en hier is de winnaar !
Diegene die het meeste punten verzameld heeft is ….. Kurt BRANS. Proficiat Kurt en we reserveren alvast 2 plaatsen voor je !

2. Speciaal voor onze lezers van onze nieuwsbrief was er de 2de wedstrijd … Je kon gokken op een cijfer van 1 tot 9.999 en dan was het wachten op de trekking door Steven ….. Hier gaan we met die trekking ….

In de lijst met inzendingen zijn we gaan zoeken naar diegene die het kortste bij 5907 zat. En dat is geworden met 5876 .. Deborah Spits … Ook zij krijgt 2 plaatsen in onze luchtballon !

3. Natuurlijk mochten we onze klanten in de winkel niet vergeten …. Iedereen die op zaterdag of zondag bloemen kwam kopen bij ons, mocht zijn gegevens op een papier achterlaten …. het was dan even zoeken naar een onschuldige hand, maar hier is de trekking van die 3de prijs …

En onze laatste winnaar is dus Alessio PYPOPS.

Proficiat aan de winnaars … We nemen contact met jullie op om af te spreken wanneer we de ballonvlucht organiseren …. Voor alle anderen: bedankt om mee te spelen en hou ons in de gaten want dit smaakt naar meer …..
Bloemen Blavier, bloemen zoals je geniet …..

Met dank aan RAL Ballooning die voor de ballonvaart zal zorgen …..

Bloemen nodig?
Bestel in vertrouwen in onze webshop

Wie vliegt er mee met bloemen Blavier?
Hier zijn de 3 winnaars voor de ballonvlucht

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

7 + 10 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest