Selecteer een pagina
bors-klasse_lerarenkaart_800_800_89_s

Met een lerarenkaart word je extra in de bloemen gezet bij bloemen Blavier

We weten het … De vakantie is nog maar net begonnen en wij beginnen al over het nieuwe schooljaar … maar een verwittigde leraar is er 2 waard, dus durven we het aan om nu reeds nog een voordeel van bloemen Blavier in de kijker te zetten, speciaal voor de leraren en scholen: de lerarenkaart !

bloemen Blavier is immers al 5 jaren een trouwe partner van de lerarenkaart. Deze kaart geeft al het onderwijzend personeel de mogelijkheid om extra’s te verkrijgen bij een heleboel ondernemingen. En dus ook bij bloemen Blavier.

LK_Corporate_Lerarenkaart-06

De website van de lerarenkaart is onlangs vernieuwd, wat het nog gemakkelijker en interessanter maakt om van ons voordeel te genieten. Aarzel dus niet en surf door naar de website

Maar daar stopt het niet bij ! bloemen Blavier is al 5 jaren lang een trouwe sponsor van de verschillende scholen in Gingelom en deelgemeentes zoals Montenaken, Jeuk en Borlo. Zowel voor de aankleding van de school alsook als sponsor bij verschillende activiteiten. Wij wonen immers in Gingelom dus is het logisch dat we lokale initiatieven volop ondersteunen.

Ben je werkzaam in een school in Gingelom, of lid van een oudercomité en denk je onze ondersteuning nodig te hebben, neem dat vrijblijvend contact met ons op … Op bloemen Blavier kan u immers vertrouwen ….

LK_Corporate_Lerarenkaart-04

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest