Selecteer een pagina

Welkom aan ons nieuw teamlid Iry Humblet

Gingelom en omgeving bloeit, bloemen Blavier groeit !

01 september 2017 –  Gingelom en omgeving bloeit, bloemen Blavier groeit !

Bloemen Blavier, reeds 7 jaren uw specialist in Haspengouw voor al uw bloemen- en plantencreaties heeft de voorbije maanden meer dan ooit te voren Gingelom en omgeving in de bloemen mogen zetten …. Na een geslaagd voorjaar werd het een drukke zomer vol met huwelijken, vernieuwde workshops en andere bloemenmomenten …. En ook het najaar en 2018 ziet er veelbelovend uit …..
Om die groei te ondersteunen en om u in de toekomst nog meer in de bloemen te mogen zetten, hebben wij dan ook het goede nieuws dat we vanaf vandaag Florist Iry Humblet in ons team mogen verwelkomen.

 

Iry is afkomstig van Jeuk (deelgemeente van Gingelom) en volgde in Sint-Truiden aan de Tuinbouwschool de opleiding en specialisatie Bloemschikken. Op zoek naar een stageplaats 2 jaren geleden kwam hij bij ons terecht en werd toen reeds een deel van het team achter de schermen. Na zijn jaar stage bleef hij vorig jaar aan boord als jobstudent en studeerde met bravoure af in juni 2017 Omdat we Iry nu al 2 jaren aan het werk hebben gezien, leek het voor ons evident dat we hem aan boord nemen als volwaardig teamlid om u nog meer in de bloemen te zetten met zijn eigen stijl en creativiteit.

Iry gaat naast zijn uren in de winkel en het atelier de volgende jaren enkele specialisatietrainingen volgen tot meester-florist en zal zo zijn eigen stijl verder kunnen ontwikkelen …. U gaat dus ook meer en meer zijn eigen creaties op onze site en facebook vinden en u kan hem ook inschakelen voor oa huwelijkswerk en grafstukken ……

Iry is ondertussen doordrongen van onze waarden zoals “verse bloemen”, “klantvriendelijkheid” en het “luisteren naar uw smaak en budget” dat hij hiermee naadloos aansluit bij het werk van Steven. We zullen dan ook volop Iry#teamblavier gebruiken bij zijn creaties zodat hij hiermee ook in de schijnwerper kan staan en u kan genieten van zijn ontwerpen …..

Op deze manier krijgt Steven  (steven#teamblavier) ook een beetje ademruimte (met zelfs vakantie einde november!) en kan hij ook verder bouwen aan een paar nieuwe projecten die we in de volgende weken stilaan zullen ontwikkelen ….. Enkele internationale stages & opleidingen om zich verder te specialiseren staan ook op het programma ….. En u kan ondertussen verder 7dagen op 7 genieten van onze creaties en diensten !

U merkt het: #teamblavier zet vandaag een nieuwe stap in zijn ontwikkeling en kijkt er naar uit om u met vernieuwde motivatie en cerativiteit verder in de bloemen te zetten ….. immers bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Als begin van een eigen portfolio kunnen onderstaande stukken zeker tellen !

Stuur je vraag of opmerking naar ons door via dit formulier !

8 + 10 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest