Ondertussen zijn we al einde maart, en net als jullie zien we de lente dichterbij komen. De heerlijke zon-uren overdag doen alle planten in onze serres zeker goed, en ze groeien als ‘kolen’, of moeten we ‘bloemen’ zeggen?

Deze week en volgende week komen de laatste ladingen éénjarigen binnen, die ook allemaal ingepot worden en in onze serres komen te staan. De Franse geraniums staan nu beneden in de grote winkelserre, en die kan je vanuit de winkel nu ook zien staan.

Onze viooltjes vliegen echt de winkel uit, vooral de promotie van 18 viooltjes voor 9 euro wordt zeer gesmaakt. Enkele kleuren zijn ondertussen uitgeput, dus snel zijn is de boodschap.

April kondigt zich aan, en midden in de maand komt Palmzondag eraan. We hebben vorige maandag de eerste lading azalea’s in Gent gehaald, en morgen maandag volgt de rest. We gaan dan ongeveer 500 azalea’s opkweken, klaar voor verkoop tegen Palmzondag. Wil u zeker zijn van uw exemplaar, dan kan U vanaf nu deze reserveren. Ook uw rouwstukken voor die dag kunnen nu reeds besteld worden.

Ook qua snijbloemen zien we het gamma groter en groter worden. Na het drukverkochte boeket met lelies van de maand februari is Steven al aan het broeien op een nieuw boeket voor de maand Maart.

Kortom, u merkt het .. We hebben onze draai gevonden en kijken vol vertrouwen de lente tegemoet…

Bloemen Blavier, zeker een bezoekje waard …. Tot gauw in onze winkel !!

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest