Selecteer een pagina

Afgelopen week was Montenaken met de 25 jarige Stepsfeesten het bruisende middelpunt van Gingelom met de Ommegang op zondag 15 september als hoogtepunt. Naast de inzet van de vele enthousiaste medewerkers viel ook de samenwerking met Bloemen Blavier duidelijk in de smaak.

Steven Blavier, meester-florist en eigenaar: “Toen de organisatoren enige tijd geleden bij mij kwamen polsen of we wilden meehelpen aan de Stepsfeesten hebben we geen moment getwijfeld. Sinds de opening van onze winkel in 2010 krijgen we vele trouwe klanten vanuit Montenaken over de vloer en dit is voor ons een uitgelezen manier om als lokale handelaar iets naar hen terug te doen en hen te bedanken.”

“Voor de ommegang hebben we ons gefocust op de verschillende praalwagens, “ gaat Steven verder, “ want bloemen moeten een sfeer oproepen. Eigenlijk zouden ze niet als een apart stuk moeten opvallen, maar het verhaal ondersteunen. We hebben op voorhand de wagens goed bestudeerd en zijn met een leuk concept met vooral rode bloemen zoals anthuriums terug gekomen. Op de veiling in Brussel waar we al onze bloemen vers halen hebben we dan een speciale grote bestelling geplaatst en die hebben we dan in de dagen voor de ommegang verwerkt in de verschillende bloemstukken. Ook de inkleding van het podium en de verschillende boeketten voor de artiesten hebben we verzorgd zodat de organisatie zich kon focussen op alle andere facetten van de Stepsfeesten.”

Steven voegt er nog aan toe: “De vele positieve reacties na de ommegang zondag over de bloemstukken van ‘De bloemist uit Borlo’ hebben ons enorm deugd gedaan. We willen als lokale ondernemer grote en kleine initiatieven uit Gingelom en omgeving verder blijven ondersteunen en de deuren van onze winkel staat zeker open voor organisaties die samen met ons Gingelom en omgeving in de bloemen willen zetten ! Deze Stepsfeesten zijn daar zeker een mooi voorbeeld van.”

 

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest