Selecteer een pagina

Slaap beter met deze 5 kamerplanten in je slaapkamer

Als je slaapproblemen hebt dan ben je niet alleen. Tekort aan nachtrust dreigt een epidemie te worden aldus een studie naar het slaapgedrag van de Nederlander. Bijna een derde van de bevolking slaapt dagelijks zes uur of minder en dat is gewoon te weinig.

Maar soms lukt het gewoon niet, zelfs al ga je op rijd naar bed. Als je al van alles hebt geprobeerd, een nieuw matras hebt gekocht, elke avond een pot thee drinkt met een zakje sleepytime en een zakje kamille, lees dan vooral even verder want misschien is een plant de oplossing.

Kamerplanten kalmeren

Kamerplanten hebben veel voordelen voor je gezondheid:

  • Betere luchtkwaliteit
  • Minder stress
  • Betere geur
  • Positieve invloed op hoofdpijn
  • Een oppepper voor je stemming
  • Voorkomen van verkoudheid
  • Betere hersenfuncties
  • Betere slaap

Uit een veelgeciteerd onderzoek van ruimtevaart organisatie NASA blijkt al langer dat planten een kalmerend en reinigend effect hebben. We hebben een top 5 samengesteld van kamerplanten waarvan wij denken dat ze het meest effectief zijn om de lucht in je slaapkamer te verbeteren, je te kalmeren en zo beter te laten slapen.

Benieuwd welke planten in deze TOP 5 staan? klik dan snel door naar deze pagina en ontdek ze….
PS: Je kan deze kamerplanten nu bij bloemen Blavier vinden om ook zelf te genieten van een goede nachtrust …

 

Bloemen nodig?
Bestel in vertrouwen in onze webshop

Ontdek de 5 kamerplanten die voor een betere nachtrust zorgen

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

7 + 6 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest