Selecteer een pagina

Op zoek naar een nuttig en guitig geschenk of interieurtip? Geen nood, dan hebben wij de oplossing: De Pomme-Pidou spaarpotten.

Je kan bij bloemen Blavier terecht voor een selecte keuze van deze spaarpotten. In verschillende frisse kleuren MET kroontje …. Ideaal voor je interieur, ideaal voor je spaargeld.

Aarzel dus niet en kom naar Bloemen Blavier voor je spaarpot ! Je kan hem voor jezelf kopen, maar hij is ook ideaal om als cadeau te geven, ongeacht de leeftijd … Want deze spaarpot doet het altijd als geschenk !

Pomme-Pidou is immers een vrolijke beestenboel met elk seizoen nieuwe dieren in spaarpot-vorm ! Van springende kangoeroes tot trappelende paarden, gekleed in gekke prints en hippe kleuren. Zij zorgen voor een speelse toets in elk huis. Ondertussen bestaan de vrolijke spaarpotten 10 jaar en kan u een groot gedeelte van de collectie vinden bij bloemen Blavier.

We breiden ons gamma met spaarpotten verschillende keren per jaar uit …. Je kan bij ons terecht voor volgende spaarpotten:

 

Nieuwe collectie POMME-PIDOU najaar 2016

BARRY de Piranha

CYRIL de Beer

LUCKY het Paard

COCO de Papegaai

NANOU de Chihuaha

THEO de Koning-Kikker

ROXIE de Vos

Ook in ons aanbod spaarpotten bij bloemen Blavier

NANOU de Chihuaha

SAM de Eekhoorn

LULU de Bambi

ZSA ZSA de Panda

TED de Teckel

PIM het Lieveheersbeestje

Pin It on Pinterest