Selecteer een pagina

Randy Fenoli (Say yes to the dress) ontmoet in Amsterdam

HELLO BEAUTIFUL – Als bloemenspecialist blijven we natuurlijk graag op de hoogte …. En willen we ook de laatste trends opvolgen, in binnen- en buitenland. Zo belandden we op zondag 14/01 in Amsterdam op de Hello Beautiful beurs.

Naast de gebruikelijke standhouders was er een ook exclusief bezoek van Randy Fenoli, de wereldberoemde TV-ster die we dagelijks op TLC kunnen zien in ‘Say YES to the dress’. Hij was in Europa om zijn eerste collectie eigen bruidskledij voor te stellen en een workshop van een uur te geven naar bruiden en leveranciers.

Na een voorspoedige rit van 2,5 uren waren we dan ook present in Amsterdam waar we enkele uren de verschillende standhouders hebben leren ontdekken (nieuwe trends worden greenery en lila) en in de vroege namiddag was ie er dan …. Na de leerrijke en handige workshop was er ook een MEET & GREET voorzien en dat was zeker een hoogtepunt. We hebben nog lang kunnen nagenieten van deze ontmoeting en we hopen dat jij ook kan genieten van onze foto’s.

Randy Fenoli (Say yes to the dress) ontmoet Steven Blavier en viceversa

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

7 + 11 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest