Selecteer een pagina

Grote Keuze uit Potchrysanten voor 01 November

Naast de ruime keuze in grafwerk voor 01 november kan u bij bloemen Blavier natuurlijk ook terecht voor potchrysanten. Reeds jaren kopen we deze rechtstreeks bij de kweker in de buurt van Gent aan om ze dan in de laatste weken van oktober zelf in bloem te krijgen in onze serres. Een grote vrachtwagen vol karren levert deze meestal begin oktober waarna wij deze minutieus in onze serres uitzetten. Kleur per kleur, in 2 formaten worden ze over de grote serres verdeeld zodat ze genoeg ruimte en zonnelicht krijgen. Daarnaast kunnen we een beetje met de warmte spelen (onze serres zijn computergestuurd qua openen van de ramen) en meestal slagen we er wonderwaarlijk in om in de laatste dagen voor Allerheiligen de bloem in de plant te krijgen. Zo toveren we een groene serre om naar een heerlijke kleurenpracht ….

Geniet u mee van de kleurtinten in ons bloemenverslag hier op deze pagina?

Maandag 09/10: de chrysanten zijn dit weekend geleverd en zijn allemaal uitgezet.

Potchrysanten bij uw specialist voor Allerheiligen 2017 in Gingelom en omgeving

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

8 + 11 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest