Selecteer een pagina

De Beekhoeve (Neerlanden)

gelegen in het pittoreske dorpje Neerlanden, gelegen tussen Tienen – St-Truiden – Landen

Feesten in stijl in Landen

Traiteur Goosse (Luik) kiest bloemen Blavier (Gingelom) als geprefereerde partner

Het team van bloemen Blavier is verheugd dat wij sinds mei 2016 de geprefereerde partner zijn om De Beekhoeve in Neerlanden, onderdeel van de Goosse groep (Luik) in de bloemen te zetten.

Deze feestzaal is een prachtige Brabantse vierkantshoeve uit de 18de eeuw, met een grote binnenkoer. De idyllische omgeving en de perfecte accomodatie maken van deze hoeve de geschikte lokatie voor allerhande feesten.

Na enkele sporadische feesten die we daar gedaan hebben in het verleden, en ongetwijfeld na vergelijking met anderen, zijn wij aangezocht geweest om vanaf nu onze naam & creativiteit als meester-florist te verbinden aan deze horecazaak. Dit hebben we natuurlijk met plezier gedaan. We hebben ondertussen de buitenbeplanting onder handen genomen en ook al feesten gedaan zonder veel ruchtbaarheid.

Locatie: De Beekhoeve (Neerlanden)
Datum:
Event:
Achtergrondinfo:
Creaties:

Bloemen Blavier heeft als dé bloemenspecialist de eer en het genoegen om regelmatig ook volgende horecagelegenheden (restaurants, feestzalen, ....) in de bloemen te zetten ! Vertrouw op ons om ook uw feest in de bloemen te zetten

Natuurlijk wil u na het zien van deze prachtige creaties ook genieten van de bloemen van bloemen Blavier voor uw feest.
Aarzel dan niet om met onderstaand formulier vrijblijvend contact met ons op te nemen. We contacteren u dan zo snel mogelijk om af te spreken.

9 + 12 =

Pin It on Pinterest

Share This