Selecteer een pagina

imgres

Beste klanten,

gisteren ontvingen wij van de toeristische dienst van Zoutleeuw naar jaarlijkse gewoonte weer de inschrijvingspapieren voor de Plantenmarkt in Zoutleeuw. De voorbije 3 jaren hebben wij met veel plezier op de plantenmarkt gestaan en velen onder jullie mogen ontmoeten.

Tot onze grote verbazing merkten we dat deze verplaatst is: De plantenmarkt in Zoutleeuw gaat dit jaar niet door op Onze-Heer-Hemelvaart maar op een zondag 11 mei. Waarschijnlijk omdat alle plantenfeestdagen zo laat vallen dit jaar.

Echter, 11 mei is ook moederdag. Voor ons als Bloemen Blavier dé dag om alle moeders in de bloemetjes te zetten van Gingelom en omstreken. Maar omdat te kunnen doen hebben we iedereen nodig in de winkel. Daarom dat we niemand kunnen uitsturen naar Zoutleeuw om op de plantenmarkt te staan. Daarom dat we dan ook dit jaar verstek moeten laten gaan.

We vinden dit zelf zeer spijtig maar kunnen niet anders. Op moederdag is het zo druk in de winkel en met de leveringen dat we iedereen nodig hebben.

Natuurlijk kan u zelf even naar Gingelom afzakken OF ons op een andere plantenmarkt ontmoeten. Voor meer info waar we overal staan verwijzen we u graag naar onze kalender

En hopelijk valt de datum volgend jaar iets beter zodat we weer naar Zoutleeuw kunnen afzakken.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest