Selecteer een pagina

Opendeurweekend Allerheiligen 2017

Kom elk weekend van 09uur tot 18uur kiezen en bestellen bij uw Allerheiligenspecialist

In oktober  verwelkomt het team van bloemen Blavier u elk weekend tijdens de opendeurweekends voor Allerheilgen. Vanaf 05 oktober kan u in de overdekte binnenplaats uit ons assortiment van grafwerk uw bestelling doen voor 01 november. Ook kan u weer kiezen uit ons ruime verzameling chrysantenpotten. Uw keuze niet gevonden? Wij luisteren naar uw wensen en stellen een persoonlijk stuk voor volgens uw smaak en budget.

De deuren staan elke zaterdag en zondag open van 09uur tot 18uur, ook op zondag. Een heerlijke tas koffie en een smakelijke verrassing is voor iedereen voorzien zodat u rustig kan kiezen uit ons ruim aanbod voor Allerheiligen.

We organiseren dit jaar 3 opendeurweekends:

  • zaterdag 07 en zondag 08 oktober
  • zaterdag 14 en zondag 15 oktober
  • zaterdag 21 en zondag 22 oktober

Geraakt u niet tot bij ons voor uw bestelling? Geen enkel probleem ! Contacteer ons heel gemakkelijk:

  • telefonisch op 011/88.21.80
  • mail ons op steven@bloemenblavier.be
  • contacteer ons via de sociale media

Meester-florist Steven Blavier en florist Iry Humblet zullen ook dit jaar u verrassen met hun creaties volgens uw budget en smaak, of luisteren naar uw specifieke vraag die ze dan in vertrouwen uitvoeren …. Immers bloemen Blavier, bloemen zoals jij herdenkt !

 

U kan uw bestelling ook doorsturen via onderstaand contactformulier !

6 + 4 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest