Selecteer een pagina

Dit weekend is ons Opendeurweekend, dus iedereen staat te popelen …. Zo ook onze 1450 potchrysanten, die al enige tijd bij ons aan het groeien zijn….

Zoals u zelf kan zien staan onze twee serres gezellig vol met alle potten die nu nog wel groen zien, maar waar de eerste bloemetjes komen doorpiepen…. met het weer buiten gaan ze perfect op tijd zijn voor de laatste week van Oktober….

Vandaag en morgen zijn we speciaal open tussen 08uur en 18uur en verwennen we u met cake en koffie, maar ook de volgende dagen kan u rustig naar Gingelom afzakken voor uw bestelling… En omdat u als klant koning bent, aanvaarden wij uw bestelling nog tot en met 31 oktober !

Pssstttt: dit jaar kan u als trouwe klant ook nog een LUXEboeket winnen, maar daarover meer info in de winkel… Vergeet niet dit bericht op uw eigen facebook te delen zodat uw vrienden en familie ook op de hoogte zijn dat er weer iets te winnen valt bij Bloemen Blavier …. verassend natuurlijk !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest