Selecteer een pagina

Na een succesvolle verkoop van onze éénjarigen (de laatste planten vliegen dezer dagen de deur uit) staan we natuurlijk niet stil… Een plantenkwekerij is altijd een gonzen van bedrijvigheid en altijd is er wel iets te doen.

Voor het najaar plannen we voor de eerste keer een eigen kweek. Deze week gingen de najaarsviooltjes en cyclamen de serres in en zullen deze verzorgd worden om in de maanden augustus-september verkocht te worden.

We denken ook al aan Allerheiligen en daarom zijn we deze week ook begonnen met het inplanten van de eerste chrysanten. Zoals elk jaar zullen we weer zelf onze eigen chrysanten kunnen gebruiken in de bloemstukken en grafstukken voor 01 november.

We zullen zowel de gekende ‘SUZY’bollen als snijchrysanten aanplanten zodat u ook voor uw grafwerk kan rekenen op de gekende kwaliteit van onze eigengekweekte planten bij Bloemen Blavier.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest