Selecteer een pagina

Volop keuze in graflinten vanaf nu bij bloemen Blavier

bloemen Blavier is als specialist in grafwerk steeds op zoek naar nieuwe mogelijkheden om uw bloemenwensen in te vullen …. Zo kregen we regelmatig de vraag of er nog andere kleuren qua graflint mogelijk zijn buiten het standaard wit.

We hebben daarom een hele reeks nieuwe kleuren ingekocht alsook een nieuwe computer aangeschakeld om nog meer mogelijkheden te ontwikkelen. Hieronder kan u dan ook de kleuren vinden die we vanaf nu standaard kunnen aanbieden en waar u uit kan kiezen. Enerzijds zijn dat 4 basiskleuren met een ondoorzichtige kleur, maar we hebben ook enkele transparante formaten EN de belgische driekleur als lint.

Zo kan u nog meer de kleur van het lint afstemmen op het gevraagde kleurenpallet van het grafwerk om alles in 1 harmonie af te kunnen werken, volledig volgens uw smaak.

Ook qua kleur van lettertype heeft u vanaf nu de mogelijkheid om te kiezen tussen goud en zilver.

Om optimaal van deze mogelijkheden gebruik te maken zullen we vanaf nu een bijdrage van 5 euro vragen. Dit maakt het voor ons mogelijk om de kosten van ons grafwerk nog transparanter te maken: zo weet u vanaf nu precies hoeveel u voor het grafstuk betaalt en hoeveel voor een lint.

Als alternatief voor een lint hebben we ook een uitgebreide keuze aan rouwkaarten in de winkel in zowel Nederlands of Frans om aan een grafstuk te hangen. Zo stelt u optimaal een grafstuk samen dat volledig past volgens uw smaak EN budget ….. bloemen Blavier, bloemen zoals u rouwt.

Wit lint met een gouden biesje
breedte 100 mm – ondoorzichtig

Groen lint met een gouden biesje
breedte 100 mm – ondoorzichtig

Rood lint met een gouden biesje
breedte 100 mm – ondoorzichtig

Paars lint met een gouden biesje
breedte 100 mm – ondoorzichtig

Enkele specials qua linten zijn vanaf nu ook mogelijk

Wit lint met een gouden biesje
breedte 100 mm – transparant

Groen lint met een gouden biesje
breedte 100 mm – transparant

Rood lint met een gouden biesje
breedte 100 mm – transparant

belgische driekleur
breedte 75mm – ondoorzichtig

nog meer keuze in graflinten vanaf nu bij bloemen Blavier

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

5 + 4 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest