Selecteer een pagina
Gisteren op een cursus kwamen wij voor de eerste keer in contact met OASIS Maxlife. Ondertussen hebben wij een testpakket gekregen en zijn wij dit steekschuim aan het testen, maar hier krijgt u al een eerste nieuwsbericht hierover … Bloemen Blavier, steeds op zoek naar nieuwigheden …
Nieuw steekschuim houdt bloemen langer vers
Fabrikant Smithers-Oasis heeft een totaal nieuw steekschuim ontwikkeld: het OASIS® Steekschuim Maxlife. Dit steekschuim bezit een superieure wateropname die de levensduur, versheid en levendigheid van snijbloemen maximaliseert. Ook van rozen.

Met OASIS® Steekschuim Maxlife, kunnen bloemisten bloemen aanbieden die even lang, of langer leven dan bloemen in een vaas,” zegt Robin Kilbride, President van Smithers-Oasis. ‘Het is onze meest bloemvriendelijke steekschuimformule tot op heden die deuren zal openen voor vele nieuwe mogelijkheden in de bloemsierkunst.’

Langer mooi
Met de verhoogde wateropname kan het steekschuim het vroegtijdige verwelken van bloembladen en bladeren, het verbruinen en afvallen van bladeren en verbranding van stelen bij bloemen met zachte stelen zoals Gerbera’s, voorkomen. Het bevorderen van de natuurlijke versheid van alle bloemenvariëteiten zorgt ervoor, dat ze mooier blijven voor een veel langere periode, waardoor de consument er aanzienlijk langer van kan genieten.

OASIS® Steekschuim Maxlife zal beschikbaar zijn vanaf maart 2011. Smithers-Oasis, opgericht in 1954 in Kent, Ohio, is de uitvinder en ‘s werelds toonaangevende producent en handelaar van steekschuimproducten voor snij-, zijde- en droogbloemen.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest