Selecteer een pagina

Een nieuw jaar, dus ook een nieuw plantenjaar …. Terwijl buiten de natuur in een ‘winterslaap’ is (of zou moeten zijn), is het in de plantenkwekerij van Bloemen Blavier al volop bedrijvigheid …. De eerste kweken van het jaar worden liefdevol verzorgd zodat u binnenkort kan genieten van deze kwaliteitsplanten.

Vanaf nu zullen we u al verlekkeren op enkele van onze soorten die op dit moment in onze serres worden opgekweekt…

Vandaag stellen we u een primeur voor: de Viola Cool Wave, de eerste hangende violen uit onze serres…

CoolWave is een hangende viool die in tegenstelling tot veel van de bestaande hangviolen opvalt door zijn grote bloemen, gecombineerd met een zeer goed vertakkende en mooi hangende plantbouw met een prima tuinprestatie Cool Wave bloeit zeer gemakkelijk en uitbundig onder alle omstandigheden. Cool Wave is ook prima te gebruiken als bodembedekker.. Heeft een vroege bloei.

We hebben voor 2014 een mix van deze hangende violen ingedaan van onze leverancier Florensis en zullen deze zowel in de losse verkoop als in hangmanden verkopen …. Matuurlijk exclusief bij Bloemen Blavier

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest