Selecteer een pagina

Stilaan tellen we af naar Moederdag, en iedereen is bezig met de voorbereidingen ….. Natuurlijk wil u ook dit jaar mama in de bloemen zetten, en als het kan nog een lekker ontbijt erbij …. En dat laat u best over aan de specialisten in Gingelom ….

En zij hebben dit jaar weer goed nieuws voor u … net als de voorbije jaren zorgen bakkerij Liegeois-Steurs en bloemen Blavier voor die unieke leverservice op zondag 14 mei ….

Ontbijt en bloemen aan de deur geleverd tussen 07uur en 11uur zodat u zelf ook kan genieten van moederdag ….

 

Wat kan u verwachten: een heerlijk ontbijt samengesteld door bakkerij Liegeois-Steurs met een knapperig boord assortiment, confituur, fruitsap, speculoos, eitjes, …. en eventueel als extra een fles schuimwijn.

Het basispakket qua ontbijt is voor 2 volwassenen samengesteld, maar u kan zonder problemen voor volwassenen en kinderen bijbestellen zodat niemand honger heeft.

Daarnaast zorgt meester-florist Steven Blavier voor een heerlijk moederdagboeket volgens uw budget (minimum 25euro) en een persoonlijk kaartje met de door u zelf gekozen tekst..

De eigen leveringsdienst van bloemen Blavier levert alle pakketten tussen 07uur en 11uur (u kan zelf aangeven wanneer u dit wil ontvangen) GRATIS af in gans Gingelom, van Montenaken tot Boekhout en van Jeuk tot de Regentwijk …. Buiten Gingelom is alleen maar mogelijk na even telefonisch contact te hebben opgenomen met bloemen Blavier, om te bekijken hoe we dit in onze routes kunnen inpassen ….

U kan vanaf nu bestellen met het bestelformulier in bijlage. Om op de dag zelf niet te moeten betalen, vragen we u vriendelijk om op voorhand te betalen… U kan natuurlijk ook terecht in beide winkels om uw bestelling door te geven ….

Alvast smakelijk eten en geniet van de bloemen,
De teams van bloemen Blavier en bakkerij Liegeois-Steurs

PS: snel en gemakkelijk bestellen kan u via onderstaand contactformulier … Dan nemen we contact met u op !

Neem contact met ons op via dit contactformulier

4 + 3 =

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest