Selecteer een pagina

medewerkers-gezocht

Daar is de lente, daar is de zon ….. Bloemen Blavier heeft in de laatste maanden heel wat nieuwe klanten mogen ontvangen, en om die samen met onze trouwe klanten goed te kunnen ontvangen en verder helpen zijn we op zoek naar enkele nieuwe medewerkers:

– heb je een diploma bloemschikken of kan je door ervaring aantonen dat je de nodige technieken hebt, dan willen we je graag inschakelen op de drukke momenten zoals feestdagen etc. Binnenkort gaan we ook het aantal bloemenabonnementen zien stijgen, en daar is je hulp ook zeer welkom. Hou er rekening mee dat hier regelmatig zaterdagwerk bij komt !

– Losse medewerkers die achter de schermen mee willen helpen aan de voorbereidingen voor de drukke periodes. We denken aan bloemen kuisen, groen opsteken etc.

– Iemand die in de winkel wil meehelpen om de klanten verder te helpen, de winkel steeds opgeruimd te houden. Zelf bloemschikken moet niet, daarvoor zijn Steven, Catherine en anderen achter de schermen aanwezig. We denken hier aan iemand die een leerstage wil doen bij ons.

Type van contract en verloning zijn bespreekbaar. Trefwoorden zijn klantvriendelijkheid, kwaliteit en nauwgezetheid. Als je interesse hebt dan kan je altijd in de winkel even binnenspringen of ons een mailtje sturen op steven@bloemenblavier.be

Tot gauw !

Steven

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest