Selecteer een pagina

De keuze aan kamerplanten is tegenwoordig enorm. Voor elke smaak en elk interieur is er een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsplanten. Vandaar het initiatief om met de actie ‘Woonplant van de maand’ elke maand één kamerplant in de schijnwerpers te zetten. Deze plant is NU TE KOOP bij Bloemen Blavier !

09_Schefflera.3-600x402

Jouw wens is zijn bevel
De Schefflera vindt zijn oorsprong in de tropen, maar doet het ook prima in gematigd warme gebieden. Geen woonplant zo flexibel als de Schefflera. Hij vindt het geen enkel probleem wanneer je een deel van zijn bladeren of uitlopers afknipt. Hij ontwikkelt daarna gewoon nieuwe scheuten. Door dit te herhalen kun je een bonsaivorm creëren, precies zoals jij het wil. Bovendien vind je de Schefflera in varianten met groene, bonte en paars gekleurde bladeren. Voor elke smaak en elk interieur is er wel een passende Schefflera te vinden.

Onder de douche
Maar… de Schefflera heeft wel degelijk een heimelijk genoegen. Hij voelt zich namelijk geweldig wanneer je het stof, dat zich regelmatig vormt op zijn bladeren, verwijdert. Trakteer je Schefflera af en toe op een frisse sproeibeurt en hij zal stralen en glimmen van genoegen. En misschien beloont hij je wel door te gaan bloeien. Soms komt het namelijk voor dat de Schefflera binnenshuis bloemen ontwikkelt. Het zal de ultieme bekroning zijn van jullie samenzijn, dat wat hem betreft altijd in het teken zal staan van jouw geluk.

Plaats: Hij voelt zich prima op een lichte, warme plaats. In tegenstelling tot veel andere woonplanten heeft de Schefflera geen problemen met direct zonlicht.
Water: Geef regelmatig water, maar zorg dat de potgrond nooit langer dan een paar dagen nat is. De Schefflera accepteert een keer water overslaan zonder morren. Trakteer hem af en toe op een frisse sproeibeurt.

Meer informatie over de Schefflera en veel andere planten vind je opwww.groenvanbijons.be.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest