Selecteer een pagina

De keuze aan kamerplanten is tegenwoordig enorm. Voor elke smaak en elk interieur is er een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsplanten. Vandaar het initiatief om met de actie ‘Woonplant van de maand’ elke maand één kamerplant in de schijnwerpers te zetten. Deze plant is NU TE KOOP bij Bloemen Blavier !

Gerbera, kleurige bloeier met hoog knuffelgehalte

Vrolijk bloeiende plant

De Gerbera komt oorspronkelijk uit Azië, Zuid-Amerika en Tasmanië. Daar werd ze in de 18e eeuw ontdekt door de Leidse botanicus Gronovius. Die vernoemde de vrolijk bloeiende plant naar zijn bloemen verzamelende Duitse collega Gerber. Sindsdien werden talloze prachtige varianten geteeld: grootbloemig, kleinbloemig, rijke variëteit aan kleuren… Geel, rood, oranje, roze, paars, wit: de Gerbera is verkrijgbaar in enorm veel tinten. Bovendien heeft ze ook een hoog knuffelgehalte: haar behaarde stengel en zachte, stevige bladeren nodigen haast automatisch uit om geaaid te worden.

Sprekende kleuren

De sprekende kleuren en de bijzondere kleurcombinaties maken deze opgewekte dame tot een decoratieve kamerplant. Zet haar in een matchende gekleurde pot en de Gerbera geeft je interieur een instant boost. Met de juiste verzorging beloont ze je wel wekenlang met haar oppeppende bloemen.

Plaats: Zet bij voorkeur op een lichte plek.
Water: Voorzie de Gerbera regelmatig van water en voeg af en toe wat plantenvoeding toe.

met dank aan http://www.groenvanbijons.be/ en fotos Bloemenbureau Holland

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest