Selecteer een pagina

De keuze aan kamerplanten is tegenwoordig enorm. Voor elke smaak en elk interieur is er een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsplanten. Vandaar het initiatief om met de actie ‘Woonplant van de maand’ elke maand één kamerplant in de schijnwerpers te zetten. Deze plant is NU TE KOOP bij Bloemen Blavier !

0113_Januari_Areca

Tropisch verendek

Goudpalm of vederpalm, zo wordt de Areca ook wel genoemd. Die laatste benaming dankt hij aan zijn indrukwekkend bladerdek, dat lijkt op de veren van een fraaie tropische vogelsoort. Dat komt door de manier waarop de takken van de Areca groeien. Die groeien namelijk via stengels die zich stuk voor stuk vanuit de grond ontwikkelen. Wanneer de Areca zich goed voelt, zullen er nieuwe stengels ontstaan en zal hij in de breedte groeien. Resultaat? Een steeds groter gespreid tropisch ‘verendek’. In zijn natuurlijke habitat, de vochtige regenwouden in Madagaskar, vormt hij met zijn soortgenoten en tientallen andere palmsoorten een dicht oerwoud van prachtige, groene bladeren.

 Verzorgend type

Een verzorgend type, deze Areca. Als een echte beschermengel waakt hij over je gezondheid. Heeft de Areca zijn plek in je huis gevonden? Dan zal hij zich meteen over je ontfermen. Hij verwijdert giftige stoffen uit de lucht. Tegelijkertijd verbetert hij de luchtvochtigheid in de kamer doordat hij het water dat hij krijgt verdampt. En jij profiteert van zuivere én niet te droge lucht.

 Plaats: Zet hem een op een lichte standplaats, maar vermijd direct zonlicht.

Water: Geef de Areca regelmatig water, zodat de kluit nooit uitgedroogd is.

 Meer informatie over de Areca en veel andere planten vind je op www.groenvanbijons.be.

Bloemenbureau Holland

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest