Selecteer een pagina

De keuze aan kamerplanten is tegenwoordig enorm. Voor elke smaak en elk interieur is er een uitgebreid aanbod aan kwaliteitsplanten. Vandaar het initiatief om met de actie ‘Woonplant van de maand’ elke maand één kamerplant in de schijnwerpers te zetten. Deze plant is NU TE KOOP bij Bloemen Blavier !

phpThumb_generated_thumbnailjpg

Geen muurbloempje

De botanische naam Dracaena is afgeleid van het Griekse ‘drakaina’, wat vrouwtjesdraak betekent. Die naam dankt deze temperamentvolle dame aan de helderrode hars, of drakenbloed, dat enkele soorten produceren. De meeste Dracaena-soorten komen voor in Afrika, maar ook in Zuid-Azië en Midden-Amerika vinden we varianten van de drakenbloedboom.

 Gemakkelijke huisgenoot

Deze diva met flamboyante look lijkt op het eerste zicht misschien moeilijk te temmen, maar niets is minder waar. Geef haar voldoende licht en ze beloont je met haar prachtige bladeren in hippe kleuren en vormen in de meest trendy varianten. Puntig gevormd, soms wat ronder, groen, groen met geel, groen met rood, roze: er is altijd wel een Dracaena die bij je past. Als je haar af en toe benevelt met een plantenspuit zal ze in haar nopjes zijn. Maar opgelet, ze houdt niet van natte voeten!

 Plaats: Zet de Dracaena op een plek met voldoende licht.

Water: Geef regelmatig water, maar niet te veel. Voorkom natte wortels. Benevel af en toe met een plantenspuit.

 Meer informatie over de Dracaena en veel andere planten vind je op www.groenvanbijons.be.

Dracaena.3_1024x689 Dracaena.2_511x768

copyright Bloemenbureau Holland

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest