banner-junior-workshop-bloemschikken-bloemen-blavier-2016

Na de succesvolle junior workshops bloemschikken in de verschillende vakanties bleven we vragen ontvangen wanneer we nog extra workshops zouden organiseren … We hebben daarom even zitten brainstormen en gaan onze klanten nog meer verwennen ! vanaf september zullen we elke maand junior workshops gaan organiseren.

In de maanden dat er een schoolvakantie is, zullen we zoals vroeger op woensdag en donderdag workshops organiseren. In de andere maanden zullen we op een zaterdagnamiddag de poort openzwaaien voor een junior workshop. Uitzondering is December waar we ook op een zaterdag voor kerstmis een aangepast kerststuk zullen maken.

Ondertussen is onze succesformule bekend: voor de all-in prijs van 15 euro toveren we onze binnenkoer om tot een bloemschikparadijs waar Steven en Indy iedereen tussen 14uur en +/- 16u30 creatief bezig zullen houden. We maken een bloemstuk op kinderformaat (vanaf een leeftijd tot 6jaar kunnen deze stukken gemakkelijk gemaakt worden) en voorzien we pannenkoeken en drank.

Reserveren is aangewezen en we beperken de groepen tot ongeveer 15 juniors om het overzichtelijk te houden ( en Steven niet te veel koppijn te bezorgen ;-))) )

Dit zijn alvast de data voor het najaar 2016:

  • zaterdag 17 september
  • zaterdag 15 oktober
  • woensdag 2 november
  • donderdag 3 november
  • zaterdag 10 december

Interesse? Schrijf dan gerust in op 011/88.21.80 of via email op steven@bloemenblavier.be

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest