Selecteer een pagina
junior workshop bloemen Blavier zomer 2016

junior workshop bloemen Blavier zomer 2016

De zomer staat voor de deur, en dus komen onze junior workshops er ook aan. Voor de derde keer organiseren we een junior workshop bloemschikken voor juniors tot 18jaar.

Deze zomer gaan we echt de zomer binnen halen. We werken met verschillende materialen om een eigen compositie te maken met zonnebloemen, rozen. Zoals altijd zorgen we voor genoeg kleur en keuze zodat iedereen aan de slag kan …

junior workshop bloemen Blavier zomer 2016

junior workshop bloemen Blavier zomer 2016

De vier workshops gaan door op volgende dagen:

  • woensdag 06/07
  • Donderdag 07/07
  • Woensdag 10/08
  • Donderdag 11/08

Steven verwacht de Juniors om 14uur en maakt dan samen met de deelnemers een bloemstuk op kindermaat met de nodige uitleg, bloemen & decoratie en vermaak. Einde is voorzien rond 16u30.

En net als bij de andere workshops voorzien we ook een hapje en drank op kindermaat …we gaan immers heerlijke pannenkoeken voorzien met de nodige frisdrank en chocomelk.

Dit alles voor de all-in prijs van 15 euro per deelnemer. We streven naar groepen van ongeveer 15 personen. Bij genoeg interesse zullen extra workshops georganiseerd worden.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk:
– telefoontje naar 011/88.21.80
– bericht op facebook
– mailtje naar steven@bloemenblavier.be

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest