Selecteer een pagina

GRATIS een exclusieve bierkoffer van Wilderen?

Deze zomer organiseerden we een succesvolle wedstrijd waarbij we 15 luxekoffers van de brouwerij van Wilderen konden weg geven. In totaal maakten we 15 winnaars gelukkig, en een heleboel mensen ongelukkig ….

Gezien de massale en positieve feedback over de luxekoffers hebben we even zitten nadenken, en vanaf vandaag kan elke klant van bloemen Blavier sparen voor zijn eigen bierkoffer! Want vanaf vandaag voegen we de koffer van Wilderen bij aan het lijstje met geschenken die je kan sparen met je JOYN spaarkaart !

Wat moet je doen voor je bierkoffer te sparen:

  • bij je eerste bezoek aan bloemen Blavier maken we je persoonlijke JOYN spaarkaart aan. Dit is een digitale spaarkaart die je ondertussen bij meer dan 6000 handelaars kan gebruiken. 1 kaart dus voor al die handelaars. Je kan dus het aantal klantenkaarten drastisch verlagen door bij winkeliers te gaan kopen die ook JOYN handelaar zijn
  • Bij elke aankoop scannen we je kaart en verdien je punten. Bij ons is het simpel: per euro krijg je 1 punt. Dit kunnen bloemen zijn, boeketten, maar ook alle potterie en zelfs onze workshops worden op de klantenkaart gezet. Gratis !
  • Elke maand krijg je via mail een update van je aantal punten
  • Eénmaal je 1000 punten verzameld hebt bij ons, kan je je punten inwisselen voor je eigen bierkoffer en kan jij dus ook gaan genieten van 14 flessen bier van de brouwerij van Wilderen

Dus vanaf nu kan iedereen met een klantenkaart van bloemen Blavier zijn eigen bierkoffer van de brouwerij van Wilderen krijgen.

Geen bierliefhebber of geen interesse? Geen enkel probleem ! Hier zijn de geschenken die je kan sparen bij ons op dit moment met JOYN:

Spaar met JOYN voor volgende geschenken bij bloemen Blavier:

  • 300 punten = cadeaubon Bloemen Blavier ter waarde van 15 euro
  • 500 punten = Maxiboeket naar keuze ter waarde van 25 euro
  • 750 punten = Orchidee in pot ter waarde van 37,50 euro
  • 1000 punten = Exclusieve luxekoffer brouwerij van Wilderen (met 14 flesjes) (niet te koop)
  • 1200 punten = Ontbijtpakket voor 2 volwassenen en 2 kinderen + boeket bloemen met een totale waarde van 60 euro

Nog even duidelijk vermelden dat deze bierkoffer NIET TE KOOP is en dus enkel via onze spaaractie kan bekomen worden. Vergeet dus niet om bij elk bezoek te vragen om de punten op je spaarkaart te zetten !

bloemen Blavier, bloemen zoals jij spaart !

GRATIS een luxe bierkoffer van de brouwerij van Wilderen met bloemen Blavier en JOYN

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

5 + 6 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest