Selecteer een pagina

Winkelen bij bloemen Blavier, dat is niet alleen de grootste keuze met de glimlach, maar dat is ook een team dat steeds op zoek is om het u gemakkelijk te maken: 7dagen op 7open, gratis levering, eenvoudig sparen voor prachtige geschenken via onze Qustomer klantenkaart ….

En ook om te betalen maken we het nog gemakkelijker sinds vandaag: u hoeft geen cash of bankkaart meer te gebruiken, enkel nog uw smartphone volstaat om te betalen …. U kan vanaf  nu immers ook met PAYCONIQ betalen, het allernieuwste betaalmiddel op de markt en natuurlijk ook bij bloemen Blavier.

Hoe werkt het?

  • Je downloadt de app ‘payconiq’ op je smartphone. je installeert alles, je verbindt de app met je rekening en je bent gereed om aankopen te doen via Payconiq
  • Als je bij bloemen Blavier je aankopen hebt gedaan, dan zeg je dat je via Payconiq wil betalen. We geven je het bedrag dat je dan ingeeft op de app
  • Wij kunnen op onze Ipad onmiddellijk controleren dat de betaling gebeurd is … en dat is het !
  • Omdat je al met Payconiq betaald hebt, kunnen we ook heel gemakkelijk je spaarpunten op je klantenkaart zetten, want dat is op hetzelfde platform, dus nog meer gemak.

Zo zie je, nu wordt het nog gemakkelijker om bij uw bloemenspecialist te kopen …. want bloemen Blavier, dat zijn bloemen zoals jij bent !

 

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest