Selecteer een pagina

Haspengouw Swingt 2017 & bloemen Blavier

bloemen in Montenaken, bloemen zoals jij en wij feesten

Haspengouw Swingt het 3daagse event in Montenaken in de maand september kon deze week met trots aankondigen dat ze terug kunnen rekenen op bloemen Blavier voor de bloemen en de inkleding. Na een jaartje er tussen uit te zijn geweest heeft de organisatie een tijdje geleden contact met ons opgenomen met de vraag of wij terug de bloemen wilden doen. Na een goed gesprek en duidelijke afspraken heeft meester-florist Steven Blavier toegezegd om dit jaar terug hiervoor te zorgen.

Dit jaar is de affiche weer meer dan de moeite waard zoals je kan zien !

Bloemen Blavier & Montenaken, dat is niet zo verrassend natuurlijk  ……Het feit dat we al dag-in, dag-uit gans Montenaken in de bloemen te zetten is daar natuurlijk niet vreemd aan. Zo kan het zorgcentrum Ocura en sportcafé-brasserie De Winning nu reeds geruime tijd van onze bloemen genieten …. En de nauwe samenwerking met Huidsverbeteringsinstituut The Art of Life, kapsalon Anja en Ambachtelijke slagerij Ludwig en Cleopatra zorgt ervoor dat wij Montenaken en zijn inwoners een warm hart toedragen.

Logisch dan ook dat we op deze vraag ingegaan zijn om met onze creativiteit, versheid en klantvriendelijkheid ervoor gaan zorgen dat de bloemencreaties terug op niveau zullen geraken ….. Naast de inkleding van de zaal zorgen we ook voor de nodige boeketten. Daarnaast zullen onze eigen kandelaars de VIPtafels de ganse avond in de bloemetjes zetten ….

Kortom, niet twijfelen en uw kaarten reserveren voor Haspengouw Swingt 2017. Alle info is terug te vinden op deze website.
Organiseert u ook een event in de regio en wil u zonder zorgen kunnen vertrouwen op unieke bloemencreaties? Dan neemt u heel gemakkelijk contact met ons op via onderstaand contactformulier of via de gekende kanalen …. immers bloemen Blavier, bloemen zoals jij feest !

Neem contact met ons op via dit contactformulier

13 + 11 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest