Selecteer een pagina

Landen (B-3400)

Bloemen Blavier is dé specialist in bloemen en planten in Gingelom sinds 2010. Wij liggen vlak naast Landen (postcode 3400) en zijn dagelijks bezig met leveringen ter plekke. Dat is zowel in het centrum als de verschillende deelgemeentes.

De huidige stad Landen kwam tot stand op 1 januari 1977 ingevolge een fusie van 14 dorpen die op hun beurt, voordien reeds, samengevoegd waren: Attenhoven (deelgemeenten Attenhoven en Neerlanden), Landen (deelgemeenten Landen en Rumsdorp), Neerwinden (deelgemeenten Eliksem, Ezemaal, Laar, Neerwinden, Overwinden, Wange) en Walshoutem (deelgemeenten Waasmont, Walsbets, Walshoutem en Wezeren).

Wil u zonder problemen nu bestellen, klik dan op onze webshop en u kan onmiddellijk bestellen voor levering in Landen

De Vlaams-Brabantse gemeente Landen behoort geografisch tot westelijk Brabants Haspengouw in het zuiden van Vlaanderen. Zijn oppervlakte van 55 km² en zijn 43 km lange grenzen worden afgeboord door de gemeenten Gingelom en Sint-Truiden in het oosten, Zoutleeuw en Linter in het noorden, Tienen en Hélécine in het westen en tenslotte Lijsem en Hannuit in het zuiden. Landen-centrum is een levendige, kleine stad die binnen een straal van 15 km omgeven wordt door de steden Hannuit (Frans: Hannut), Geldenaken (Frans: Jodoigne), Sint-Truiden, Tienen en Borgworm (Frans: Waremme).

watertoren in Landen

de alomgekende watertoren in Landen

Ondertussen mogen wij al veel klanten uit Landen verwelkomen in onze winkel in Gingelom, en tegelijkertijd hebben wij ook de eer om voor enkele gerenommeerde horeazaken in Landen te mogen werken:

  • De Rietgors

Als u echte kwaliteit van bloemen, bloemstukken en boeketten wil in Landen, dan is er maar 1 adres, en dat is bloemen Blavier. U kan bij ons 7 dagen op 7 terecht in de winkel in Borlo, Gingelom, maar wij leveren ook gratis op elk adres in Landen.

Contacteer ons zonder problemen voor meer info of voor uw bestelling.

U heeft 2 mogelijkheden om te bestellen bij bloemen Blavier:

  • U surft naar onze webshop op https://www.bloemenblavier.be/webshop-bloemen-blavier/ en doet daar uw bestelling. U kan daar ook onmiddellijk betalen. Opgelet: omdat we deze webshop in samenwerking doen met Topbloemen is leveringen buiten Gingelom niet gratis (dat is hun set-up waar we niets aan kunnen veranderen)
  • U contacteert ons rechtstreeks:

Omdat wij dagelijks onze leveringen doen kunnen wij deze bundelen. Daardoor kunnen wij leveringen die rechtstreeks bij ons besteld zijn, gratis aanbieden onder normale omstandigheden. Moesten er toch onverwacht leveringskosten zijn, dan laten wij dit op voorhand weten.


Bloemen Blavier, dat is niet alleen de grootste keuze in bloemen en planten, maar dat is ook een service naar uw hart ….

Wij staan 7dagen op 7 beschikbaar om uw bloemenwensen om te toveren in bloemencreaties volgens uw budget en smaak …. En ook een eigen leveringsservice hoort daar bij … Wij leveren niet alleen in deze gemeente, maar in de ruime regio in Haspengouw, Vlaams-Brabant, …. Zo leveren we van Tienen tot Tongeren en van Hasselt tot Waremme en Hannuit.
Een volledig overzicht van alle leveringsplaatsen van bloemen Blavier is beschikbaar via deze link.


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest