Selecteer een pagina

Montenaken (B-3890)

Sinds 2010 uw referentie voor creatieve en professionele bloemencreaties volgens uw budget

Bloemen Blavier is de specialist in bloemen en planten in Gingelom (postcodes 3890 en 3891), en dus ook in Montenaken (postcode 3890). Of je nu in de Langstraat, Ridderstraat of een andere straat woont, wij zijn uw bloemenspecialist. Ook voor bloemen te sturen naar Montenaken en GRATIS te laten leveren, is er maar 1 florist voor Montenaken die dit 7dagen op 7 doet, met de glimlach en volgens uw budget.

Montenaken was tot 1977 een zelfstandige gemeente met 1800 inwoners. In 1971 werden Kortijs en Vorsen aan de gemeente toegevoegd. De drie dorpen maken nu deel uit van Gingelom.

Interessant om weten: Hier in de buurt vond op 13 oktober 1213 de Veldslag van Steps plaats, waarbij de Brabantse hertog Hendrik I, bij een aanval op het prinsbisdom Luik, door prins-bisschop Hugo II van Pierrepont en diens bondgenoot Lodewijk II van Loon werd verslagen.

Dat wordt nog altijd herdacht met de Stepsfeesten, waar er onder andere ook een rondgang is door de straten. Bloemen Blavier had de eer om bij de laatste rondgang de inkleding met bloemen te doen van deze feesten…. In Montenaken weten ze onze kwaliteit te appreciëren, en vele klanten die hier wonen komen bij ons hun bloemen halen….

Dit (kerk)dorp is een deelgemeente van Gingelom. Naast Gingelom zelf omvat de fusiegemeente nog 10 deelgemeenten.

Dit zijn Borlo, Buvingen, Jeuk, Montenaken, Niel-bij-Sint-Truiden, Mielen-boven-Aalst, Muizen, Boekhout, Vorsen en Kortijs. De fusiegemeente omvat eveneens de gehuchten Hasselbroek, Heiselt, Hundelingen, Klein-Jeuk en Klein-Vorsen.

U heeft 2 mogelijkheden om te bestellen bij bloemen Blavier:

  • U surft naar onze webshop op https://www.bloemenblavier.be/webshop-bloemen-blavier/ en doet daar uw bestelling. U kan daar ook onmiddellijk betalen. Opgelet: omdat we deze webshop in samenwerking doen met Topbloemen is leveringen buiten Gingelom niet gratis (dat is hun set-up waar we niets aan kunnen veranderen)
  • U contacteert ons rechtstreeks:

Omdat wij dagelijks onze leveringen doen kunnen wij deze bundelen. Daardoor kunnen wij leveringen die rechtstreeks bij ons besteld zijn, gratis aanbieden onder normale omstandigheden. Moesten er toch onverwacht leveringskosten zijn, dan laten wij dit op voorhand weten.

Den Dries

La Jouissance

De Winning

Ambachtelijke slager Ludwig en Cleopatra

Funerarium Deldime

The Art of Life

Montenaken telt enkele feestzalen waar wij kind aan huis zijn .. Zowel in De Dries als in La Jouissance hebben wij reeds verschillende feesten mogen doen zoals u kan zien in de fotoreportages die u kan vinden op de respectievelijke pagina’s

Sinds december 2016 kan u in Montenaken het nieuwe funerarium van begrafenisondernemer Deldime terug vinden. Een aangenaam kader met een stijlvolle invulling … Voor meer impressies kan u doorklikken naar onze blog met de fotos van de opening.

Door de jaren heen hebben wij echte vakmensen leren kennen in Montenaken …. Zo is er Anja’s Haarstudio en slagerij Ludwig en Cleopatra … Beiden zeker een bezoek waard/

En last but not least, ook The Art of Life bevindt zich in Montenaken, en wij spreken uit eigen ervaring dat dit de moeite waard is !

Als u echte kwaliteit van bloemen, bloemstukken en boeketten wil in Montenaken, dan is er maar 1 adres, en dat is bloemen Blavier. U kan bij ons 7 dagen op 7 terecht in de winkel in Borlo, Gingelom, maar wij leveren ook gratis op elk adres.

Contacteer ons zonder problemen voor meer info of voor uw bestelling via onderstaand contactformulier

12 + 12 =


Bloemen Blavier, dat is niet alleen de grootste keuze in bloemen en planten, maar dat is ook een service naar uw hart ….

Wij staan 7dagen op 7 beschikbaar om uw bloemenwensen om te toveren in bloemencreaties volgens uw budget en smaak …. En ook een eigen leveringsservice hoort daar bij … Wij leveren niet alleen in deze gemeente, maar in de ruime regio in Haspengouw, Vlaams-Brabant, …. Zo leveren we van Tienen tot Tongeren en van Hasselt tot Waremme en Hannuit.
Een volledig overzicht van alle leveringsplaatsen van bloemen Blavier is beschikbaar via deze link.

Pin It on Pinterest