Selecteer een pagina

Gingelom (B-3890)

Bloemen Blavier is dé specialist in bloemen en planten in de gemeente Gingelom sinds 2010.

Gingelom is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Limburg. De gemeente telt ruim 8000 inwoners. Ze behoort tot het kieskanton en het gerechtelijk kanton Sint-Truiden. Deze gemeente heeft een dubbele postcode: zowel B-3890 als B-3891.

Bloemen Blavier is de specialist in bloemen en planten in Haspengouw, en dus ook in onze thuisbasis. Ook voor bloemen te sturen  en GRATIS te laten leveren, is er maar 1 florist die dit 7dagen op 7 doet, met de glimlach en volgens uw budget.

deze gemeente werd in 966 voor het eerst vermeld als Gingolonham, de “woning van Gangilo”.

Dit (kerk)dorp is een deelgemeente van Gingelom. Naast Gingelom zelf omvat de fusiegemeente nog 10 deelgemeenten.

Dit zijn Borlo, Buvingen, Jeuk, Montenaken, Niel-bij-Sint-Truiden, Mielen-boven-Aalst, Muizen, Boekhout, Vorsen en Kortijs. De fusiegemeente omvat eveneens de gehuchten Hasselbroek, Heiselt, Hundelingen, Klein-Jeuk en Klein-Vorsen.

U heeft 2 mogelijkheden om te bestellen bij bloemen Blavier:

  • U surft naar onze webshop op https://www.bloemenblavier.be/webshop-bloemen-blavier/ en doet daar uw bestelling. U kan daar ook onmiddellijk betalen. Opgelet: omdat we deze webshop in samenwerking doen met Topbloemen is leveringen buiten Gingelom niet gratis (dat is hun set-up waar we niets aan kunnen veranderen)
  • U contacteert ons rechtstreeks:

Omdat wij dagelijks onze leveringen doen kunnen wij deze bundelen. Daardoor kunnen wij leveringen die rechtstreeks bij ons besteld zijn, gratis aanbieden onder normale omstandigheden. Moesten er toch onverwacht leveringskosten zijn, dan laten wij dit op voorhand weten.

Als u echte kwaliteit van bloemen, bloemstukken en boeketten wil in Gingelom, dan is er maar 1 adres, en dat is bloemen Blavier. U kan bij ons 7 dagen op 7 terecht in de winkel in Borlo, maar wij leveren ook gratis op elk adres.

Contacteer ons zonder problemen voor meer info of voor uw bestelling.

5 + 9 =


Bloemen Blavier, dat is niet alleen de grootste keuze in bloemen en planten, maar dat is ook een service naar uw hart ….

Wij staan 7dagen op 7 beschikbaar om uw bloemenwensen om te toveren in bloemencreaties volgens uw budget en smaak …. En ook een eigen leveringsservice hoort daar bij … Wij leveren niet alleen in deze gemeente, maar in de ruime regio in Haspengouw, Vlaams-Brabant, …. Zo leveren we van Tienen tot Tongeren en van Hasselt tot Waremme en Hannuit.
Een volledig overzicht van alle leveringsplaatsen van bloemen Blavier is beschikbaar via deze link.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest