Selecteer een pagina

Sint-Truiden (3800)

Bloemen Blavier is dé specialist in bloemen en planten in Gingelom sinds 2010. Wij liggen ten zuiden van Sint-Truiden (postcode 3800) en zijn dus ideaal geplaatst om ook alle leveringen in deze gemeente te doen. De nieuwe N80 brengt ons zonder problemen overal waardoor wij 7dagen op 7 GRATIS overal leveringen kunnen doen met onze eigen leveringsdienst.

 

BLOEMEN SINT-TRUIDEN – Met haar 107 km² is Sint-Truiden (postcode 3800) qua oppervlakte de grootste gemeente van Limburg. De gemeente telt bijna 40.000 inwoners, waarmee het de vierde stad van Limburg is. De stad is de hoofdplaats van het kieskanton en het gerechtelijk kanton.

De fusiegemeente bestaat naast de stadskern nog uit 14 deelgemeentes: Aalst, Brustem, Duras (postcode 3803),  Engelmanshoven, Gelinden, Gorsem, Groot-Gelmen, Halmaal, Kerkom-bij-Sint-Truiden, Ordingen, Runkelen, Velm (postcode 3806), Wilderen (postcode 3803) en Zepperen.

Ook het gehucht Kortenbos maakt sinds 1977, toen het werd afgescheiden van Kozen, deel uit van de stad. In Sint-Truiden zelf liggen verder nog de gehuchten Bevingen en Melveren die nog niet met de stadskern vergroeid zijn. Wij leveren in elk van deze deelgemeentes GRATIS en dit 7dagen op 7.

U heeft 2 mogelijkheden om te bestellen bij bloemen Blavier:

  • U surft naar onze webshop op https://www.bloemenblavier.be/webshop-bloemen-blavier/ en doet daar uw bestelling. U kan daar ook onmiddellijk betalen. Opgelet: omdat we deze webshop in samenwerking doen met Topbloemen is leveringen buiten Gingelom niet gratis (dat is hun set-up waar we niets aan kunnen veranderen)
  • U contacteert ons rechtstreeks:

Omdat wij dagelijks onze leveringen doen kunnen wij deze bundelen. Daardoor kunnen wij leveringen die rechtstreeks bij ons besteld zijn, gratis aanbieden onder normale omstandigheden. Moesten er toch onverwacht leveringskosten zijn, dan laten wij dit op voorhand weten.

Herestraat 2

't Veilinghuis

Vleesgegroet

Hotel Belle-Vie

Brouwerij van Wilderen

Ondertussen mogen wij al veel klanten uit Sint-Truiden verwelkomen in onze winkel in Gingelom, en tegelijkertijd hebben wij ook de eer om voor enkele gerenommeerde horeazaken in deze gemeente te mogen werken:

  • Het Veilinghuis van Luc Withofs en Jan Withofs moeten we niet meer voorstellen. Iedereen kent deze populaire brasserie en feestzalencomplex. Bloemen Blavier is exclusief leverancier van bloemen voor alle feesten die doorgaan in Het Veilinghuis.
  • Restaurant Vleesgegroet mogen we sinds 2015 in de bloemen zetten
  • Reeds geruime tijd mogen we Herestraat 2 in Duras ook in de bloemen zetten
  • Zin om te blijven overnachten in Sint-Truiden, dan kunnen wij u Hotel Belle-Vie ten zeerste aanraden. Zowel het restaurant als de kamers worden door ons in de bloemen gezet.
  • Moeten we Mike en de brouwerij van Wilderen nog voorstellen? Zijn heerlijke bieren, de zalige Gin of één van de andere dranken die Mike en zijn team in deze brouwerij brouwen, zijn meer dan de moeite waard voor een bezoek EN een proeverij.

Als u echte kwaliteit van bloemen, bloemstukken en boeketten wil in Sint-Truiden, dan is er maar 1 adres, en dat is bloemen Blavier. U kan bij ons 7 dagen op 7 terecht in de winkel in Borlo, Gingelom, maar wij leveren ook gratis op elk adres in Sint-Truiden, namelijk bloemen Sint-Truiden.

Contacteer ons zonder problemen voor meer info of voor uw bestelling.

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

13 + 7 =


Bloemen Blavier, dat is niet alleen de grootste keuze in bloemen en planten, maar dat is ook een service naar uw hart ….

Wij staan 7dagen op 7 beschikbaar om uw bloemenwensen om te toveren in bloemencreaties volgens uw budget en smaak …. En ook een eigen leveringsservice hoort daar bij … Wij leveren niet alleen in deze gemeente, maar in de ruime regio in Haspengouw, Vlaams-Brabant, …. Zo leveren we van Tienen tot Tongeren en van Hasselt tot Waremme en Hannuit.
Een volledig overzicht van alle leveringsplaatsen van bloemen Blavier is beschikbaar via deze link.

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest