Selecteer een pagina

een volgende stap : 3 extra kansen om te winnen

En we zijn weer een stap verder ….. je hebt ondertussen al 3 personen kunnen overtuigen om mee te doen aan de zomerwedstrijd van bloemen Blavier, dus krijg je van ons ook 3 extra kansen. In totaal zit je dan al aan 6 kansen op een bierkoffer ! Alvast bedankt om zo actief mee te spelen en we duimen natuurlijk dat je een koffer kan verdienen.

3 extra kansen om mee te doen

7 + 11 =

Wil je kans maken op 4 extra mogelijkheden om de bierkoffer te winnen? Klik hieronder op de banner en je komt terug op je wedstrijdpagina zodat je weer kan meedoen.


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... U weet dat u in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen u op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor u elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook voor u uw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier !

Pin It on Pinterest