Selecteer een pagina

Vanaf vandaag gaan we op zoek naar een nieuwe collega om ons te versterken …

Wij zoeken daarom een Florist – bloembinder om bij ons in de zaak te komen werken….

Inleiding:

Deze bloemenwinkel & plantenkwekerij in Borlo (deelgemeente van Gingelom) in volle expansie is op zoek naar een nieuwe collega die mee onze zaak verder wil uitbouwen. Je helpt onze klanten in de bloemenzaak, maakt boeketten en bloemstukken (ook op bestelling), alsook geef je advies over het onderhoud van bloemen en planten.

Je komt verder tegemoet aan de specifieke vraag van de klant voor speciale gelegenheden, zoals huwelijken, begrafenissen, recepties, versieren van zalen met decoratie, enz waar je helemaal je creativiteit mag op loslaten.

Verwacht:

Wij zijn op zoek naar een creatief en gemotiveerd persoon die commercieel ingesteld is. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent gepassioneerd door bloemen en planten in alle facetten.

Je volgt nieuwe ontwikkelingen en thema’s nauwgezet op en je helpt mee nieuwe initiatieven te lanceren zodat we onze zaak verder kunnen uitbouwen en dé referentie van de regio kunnen maken.

Zelfstandig & stressbestendig kunnen werken schrikt u niet af ! U werkt ook op zater- & feestdagen (in onderling overleg) en 1 maal in de maand op zondag.

Verwacht:

Met je groene vingers heb je al wat ervaring (of wil je die opdoen bij ons) in het maken van boeketten en bloemstukken of je bent een schoolverlater in de richting florist (ook volwassenonderwijs).

Veel werkervaring in de sector is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Motivatie en de wil om bij te leren is even belangrijk voor ons.

Vereiste studies:
» Geen specifieke studievereisten
Talenkennis: NEDERLANDS (goed), FRANS (in beperkte mate)
Werkervaring: beperkte ervaring

Biedt:

Gewoon contract.
Contract van onbepaalde duur
Tijdregeling: Deeltijds – 24 uren per week

Een succesvol bedrijf in volle groei waar je je helemaal kan uitleven en je eigen creativiteit mag en kan tonen. Eigen initiatieven worden zeker gestimuleerd en je kan samen met ons bouwen aan een toekomst !

Je krijgt van ons een bedienden contract van onbepaalde duur, (dus met een proefperiode van 6 maanden). In eerste instantie deeltijds – 24 uren per week (gerekend op kwartaalbasis), maar hopelijk bouw je met ons onze zaak zo uit dat we je zo vlug mogelijk een voltijds contract kunnen geven !

Je ontvangt loon volgens de wettelijke barema’s, aangevuld met een bonussysteem na je proefperiode. Immers, als jij ons helpt groeien, dan kan jij ook delen in de winst hiervan !

Mogelijkheid om extra cursussen te volgen op kosten van het bedrijf om je verder te specialiseren. Bezoeken aan vakbeurzen en thema-avonden op onze kosten is vanzelfsprekend.

Heb je interesse, aarzel dan niet op oms te contacteren:

Bloemen Blavier (Blakin BVBA)
Thewitstraat 18 A
3891 BORLO
BELGIE
E-mail t.a.v Steven Blavier – Email: steven@bloemenblavier.be
Telefonisch contact opnemen met Steven Blavier op het nummer 011 88 21 80
Persoonlijk aanbieden bij Steven Blavier

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest