Selecteer een pagina

Deze maand kan je kiezen uit 3 vormen voor je eigen creatie tijdens de workshop bloemschikken

Allerheiligen voorbij, dus is het tijd om vooruit te kijken naar de workshops van deze maand. De natuur is nog volop in zijn kleurenpracht met oa bessen, dus halen we dat naar voren in onze workshops van deze maand bij bloemen Blavier. Als special deze maand kan je kiezen uit 3 vormen voor je creatie: een krans, een lang plat stuk of een hoge torenvorm.

Zoals steeds voorzien we een ruime keuze aan bloemen en decoratie om aan de slag te gaan zodat je op het einde van de avond met je eigen creatie naar huis kan gaan. Je kan de hele avond aan de slag in onze verwarmde binnenplaats waar je met ongeveer 20 andere workshoppers een aangename avond kan beleven, samen met een stuk taart en kofie en/of frisdrank.

Dit zijn de data voor deze maand:

  • Woensdag 08/11 – 19u
  • Maandag 13/11 – 19u
  • Dinsdag 14/11 – 19u
  • Woensdag 15/11 – 19u
  • Donderdag 16/11 – 19u
  • Donderdag 23/11 – 19u

Niet vergeten om op voorhand in te schrijven, want we houden de groepen bewust beperkt tot 20 personen zodat iedereen in ideale omstandigheden kan komen bloemscikken zodat iedereen kan terugblikken met de gedachte: bloemen Blavier, bloemen zoals ikzelf creëer.

Snel in contact komen met meester-florist Steven Blavier doe je via dit contactformulier. Normaal contacteren we je binnen de 48uren via mail. Nog niks van ons gehoord? Bel ons dan even op 011/88.21.80

8 + 15 =


Ontdek bloemen Blavier in geuren en kleuren ...
met raad en daad voor jou in vertrouwen voor bloemen en zoveel meer ....

bloemen Blavier, dat is een bloemenwinkel met inhoud en (ook al een kleine) geschiedenis ..... Je weet dat je in vertrouwen bij ons elke dag terecht kan, maar ook achter de schermen beweegt er het één en ander ... We proberen je op onze website in geuren en kleuren uit te leggen waar we voor staan, en dat we meer zijn dan gewoon een bloemenwinkel ... We zijn er voor iedereen elke dag met raad en daad, en dat is waarom wij ook jouw favoriete bloemenwinkel zijn ..... natuurlijk (niet zo) verrassend, bloemen Blavier, want .... bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Zin in 3 exclusieve promoties van bloemen Blavier ?

Steven en het team van bloemen Blavier zetten je in de bloemen met kortingen en acties zodat je elke dag kan genieten want bloemen Blavier, bloemen zoals jij bent !

Check je mailbox voor onze mail met de promoties !

Pin It on Pinterest